Німецькі геї пообіцяли приїхати да Судака через новий герб міста


Україна, Крим, Судак, Сьогодні, 16:52

Закордонні гомосексуалісти оцінили різнокольорову жабу.

Гомосексуалісти
Німецькі геї пообіцяли приїхати в Україну
На офіційний сайт міста Судака почали надходити листи з Європи, в основному - Німеччини, в яких геї повідомляють, що збираються прибути до міста через його новий герб.
"Привіт! Ми Генріх і Том. Ми дуже раді, що ваш місто адекватно відноситься до кохання, навіть у настільки замкнутій країні. Тепер при плануванні відпустки, ми обов'язково візьмемо до уваги відпочинок в Судаку! Спасибі вам, ми вас любимо!" - такі повідомлення, які приходять головреду міського порталу sudak.pro Олександру Смолову, цитує "Комсомольська правда" в Україні".
Зазначимо, в березні цього року Судак створив собі новий бренд - різнокольорову жабу Бакаташ. Назву вона отримала завдяки одноіменній скелі (у перекладі з кримсько-татрського "Бакаташ" - "жаба-скеля"), яка розташована поблизу Судака. До речі, тоді багато хто не зрозумів, який сенс несе в собі новий бренд, до всього цього ще й поряд з жабою стоїть підпис "ВАМСУДАК".
Міська влада і громадські діячі порахували, що Генуезька фортеця, яка є візитною карткою курортного міста, мабуть, приверне увагу меншого числа туристів, ніж різнокольорова жаба. Правда, про геїв і лесбіянок, у яких офіційний прапор теж різнокольоровий, тоді, швидше за все, не подумали.
Нерь Судака

Коментарі

Популярні публікації