Кім Чен Ин "замовив" спецслужбам свого старшого брата - ЗМІ


Південна Корея, Сьогодні, 18:36

Кім Чен Нам не раз критикував спадкоємність влади, що почалася, коли його батько успадкував посаду.

Кім Чен Ин
Кім Чен Ина підозрюють в організації замаху на свого старшого брата
Заарештований у Південній Кореї спецагент КНДР заявив, що, за замовленням його керівництва, він повинен був убити Кім Чен Нама, який є старшим братом нинішнього лідера Північної Кореї.
Агент спецслужб був спійманий, коли намагався, як перебіжчик із КНДР, потрапити на Південь. У його біографії контррозвідка виявила розбіжності.
Пізніше він зізнався, що в 2010 році Служба національної безпеки КНДР доручила йому підібратися до Макао, де живе старший син Кім Чен Іра Кім Чен Нам, і вбити його.
Повідомляється також, що саме тоді Кім Чен Ин очолив північнокорейську спецслужбу.
Це вже не перша заява, що кидає тінь на молодшого з трьох синів і спадкоємця посади Кім Чен Ина. Раніше ЗМІ вже публікували інформацію про те, що глава Північної Кореї Кім Чен Ин намагався вбити рідного брата, як конкурента на посаду лідера країни. Цю сенсаційну заяву нібито зробив колишній співробітник Служби національної безпеки КНДР на прізвище Кім.
Додамо також, що Кім Чен Нам неодноразово критикував спадкоємність влади, яка почалася після того, як його батько Кім Чен Ір успадкував пост після смерті Кім Ір Сена в 1994 році.

Коментарі

Популярні публікації