Стрілку в "Каравані" не вистачило патронів, щоб добити четвертого охоронця



Київ, Сьогодні, 21:08

Вбивця користувався саморобним пістолетом із саморобними кулями.

KARAVAN
Убивця не одразу почав стріляти в охоронців. Кадр з відео
Пістолет, з якого в середу, 26 вересня, були вбиті троє охоронців ТРЦ "Караван", найімовірніше, був саморобним. Про це стало відомо від джерела в правоохоронних органах, повідомляє "Сьогодні".
За його словами, у стрілка закінчилися патрони (всього в "магазині" 8 штук - прим. ред.), інакше він добив б пораненого. Вбивця схопився і почав нишпорити по стіні в пошуках кнопки, яка б відкрила заблоковані двері, але в цей момент хтось відкрив її зовні і чоловік зміг утекти.
Співробітник міліції зазначив, що патрони виявилися теж саморобними. Злочинець брав використані гільзи від пістолета Макарова, вставляв нові пістони, відміряв потрібну кількість пороху і забивав саморобну кулю.
Правоохоронець також додав, що експертизи ще тривають, тому складно говорити про це з упевненістю.
Наш коментар:
Ну, якщо гільзи від іншого пістолета, то по гільзотеці шукати нічого... Дуже вже багато нетипового в цій історії. Навіщо вбивав? Навіщо обличчя під камеру підставляв? А тепер ще й пістолет з патронами саморобний. 
Здається мені ці історії розповідаються для того, щоб пояснити громадськості, чому "стрільця" не впіймали. А вже доба пройшла... Патрулювання вулиць з собаками нічого не дало. Або стрілець ліг на дно, або поїхав з Києва. Тепер надія лише на агентуру. Хтось десь щось почує чи побачить, стуконе і стрільця випадково піймають. Крім того, на пляшці з під молока і поліетиленовому пакеті з під хліба лишились відбитки пальців.Можливо, колись натраплять на їх власника.

Коментарі

Популярні публікації