Вбивця тікав із "Каравану" таємними ходами повз гаражі та військове містечко



Київ, Сьогодні, 22:08

Злочинець мав дуже добре знати місцевість, щоб так швидко зникнути.

16_pobeg
Маршрут втечі із "Каравану" вбивці охоронців
Злочинцю, який вбив трьох охоронців у ТРЦ "Караван", легко було залишитися непоміченим під час втечі з місця трагедії, йдеться в сюжеті ТСН.
Зі знанням місцевості та таємних ходів йому знадобилося лише 20 хвилин, щоб зникнути.
Кореспонденти ТСН відтворили поетапний шлях вбивці після того, як він вибіг через один із центральних виходів торговельного центру.
Спочатку злочинець опинився на велелюдній вулиці Луговій, добіг до заправки, де його зафіксували камери спостереження. Далі, ніким не помічений, він пройшов по тихій вулиці Петра Дегтяренка біля ветеринарної лікарні і сховався від людного міста на вузькій доріжці, праворуч якої знаходиться занедбана військова частина.
Згідно інформації свідків, його тут бачили. Також говорили, що сліди довели міліцейських собак до дірки у паркані, через яку нібито проліз вбивця.
За парканом знаходяться занедбані гаражі, які військові називають боксами. За 500 метрів починається територія військового містечка.
Вдень тут майже порожньо. Іноді гуляють мами з дітьми, а по обіді повертаються зі школи учні.
Тринадцятирічні хлопчаки, які живуть тут змалку, розповіли, що раніше ледь не щодня бігали дорогою вбивці за хлібом до "Каравану". Тепер дітям містечка суворо заборонено навіть носа висунути на вулицю без дозволу батьків.
Однак вони запевнили, що чоловік, якого зняли камери відеоспостереження тут не живе.
Зазвичай з дороги на територію містечка нікого не пускають. Тут стоїть КПП, де чергують військові. Та коли знати про таємний вхід, то ще за 5 хвилин можна спокійно пройти до старої хвіртки, яка закритою не буває.
Далі за маршрутом - знову старі, закинуті гаражі із горами сміття, покинутих крісел та парасольок. За даними ТСН, саме тут вбивця, поки його шукали на патрульних авто, якийсь час переховувався.
Потім він спокійно проліз на територію автокооперативу, пройшов повз собак на прив'язі, які на чужих людей майже не реагують, і хвірткою вибіг на глуху дорогу.
А вже тут у стрільця був вибір. Одні кажуть, що він сів у маршрутку. Інші бачили синій "Ланос", у який сідав схожий на вбивцю хлопець.

Коментарі

Популярні публікації