В метро на Майдані знайшли закривавленого чоловіка з пістолетом у руці


Україна, Київ, Сьогодні, 11:35

Чоловік ще був живий і викрикував англійською мовою якісь числа.

Метро Майдан Незалежності
olx.com.ua
У переході на "Майдані" помітили закривавленого чоловіка
Сьогодні ранком кияни побачили закривавлене тіло в камуфляжі у переході з метро "Майдан Незалежності" (так звана "труба"). Очевидці припускають, що це міг бутистрілок з "Каравану".
"Я проходив там близько 10:30 і побачив, що на підлозі в камуфляжі лежить людина років близько сорока. Весь у крові, а поруч пістолет! Біля нього стояли троє міліціонерів і щось обговорювали. Раптом цей чоловік відкрив очі і почав кричати якісь числа англійською мовою... Всі люди, злякавшись, розбігалися в сторони..." - розповів"Комсомольській правді" в Україні" очевидець ситуації.
Міліціонери поки не пояснюють те, що сталося в "трубі".
Нагадаємо, вчора вдень в торгово-розважальному центрі"Караван" на Оболоні покупець розстріляв чотирьох охоронців. 31-річний Володимир Бурчак, 28-річний Дмитро Марченко і 30-річний Олександр Завадський загинули на місці. 31-річний Павло Феденков з важкими пораненнями потрапив в ЛШД, вчора йому зробили операцію. Вбивці вдалося втекти.
Гіпермаркет оголосив нагороду - 100 тис. грн за цінну інформацію про злочинця - і пообіцяв матеріально допомогти сім'ям загиблих.
Зазначимо, що зараз багато киян налякані тим, що вбивця може спокійно гуляти по місту.

Коментарі

Популярні публікації