Наша відповідь "антифашистам"



Від  Platonov Konstantin:
Против Украины и Нации! Дико! Российскую технологию "антифашистская борьба" ПР "включила" в Украине. В России эта "схема" уже давно действует. ""Националисты" выступают в роли "Фашистов" и борются с "Антифашистами!"" Это как "вирус" в компьютере рагружает процессор но без пользы для основного пользователя! И только тот кто запустил этот вирус тот получает пользу! Зачем это делается, что это дает в результате? Это враждебная система борьбы против Украины и против украинской Нации!
Наш коментар:
Так, технологія боротьби антифашистів з фашистами, - російський винахід. В його основі паразитуванні на архетипах ще радянської пропаганди про те, що фашизм - абсолютне зло.
         Що нам робити у цьому випадку? Пояснювати, що ми, націоналісти, не фашисти, а хороші і пухнасті, - контпродуктивна технологія. Ми нічого і нікому пояснювати не повинні. Вразливе місце цієї технології - саме російське її походження. У жителів РФ проблеми з самоідентифікацією. Росіянин це хто, житель Росії чи етнічний росіянин? 
В першому випадку це може бути і татарин, і калмик, і чеченець. Нарешті етнічний росіянин може бути як росіянином-імперцем, так і росіянином-націоналістом за Росію без Кавказу та інших захоплених територій, тобто за Росію в її етнічних кордонах. Нарешті росіянин далеко не завжди впевнений у своїй російськості, позаяк є або дитиною від змішаних шлюбів, або результатом асиміляції себе чи своїх неросійських батьків. 
Ліками від етнічних фобій виступає приналежність до імперського "савецкаво народа", де всі нації давно розчинились і перетворились на якусь нову спільність. Але націоналісти різних націй не дають спокійно спати представникам "савецкаво народа", бо раз за разом нагадують їм про їх національну неповноцінність. Тому не дивно, що до якої б нації не належали націоналісти, вони в очах імперців є фашистами. 
Але Україна має ряд особливостей і тому російська технологія у нас не спрацює. 
1. У всіх областях України, за винятком Криму, українці складають більшість. 
2. Україна за світовими класифікаціями є мононаціональною країною: титульна нація перевищує у нас 3/4 населення. 
3. Російськомовне населення складає 45%, але це переважно асимільовані в великих містах українці. 
4. В політичній нації національна ідея домінує над мовними проблемами, свідком чого є поліетнічні держави на зразок Швейцарії. 
5. Подавляюча більшість населення України асоціює себе з Україною, як своєю Батьківщиною, і не збирається нею торгувати. 
6. Більшість молоді навіть у таких проблемних регіонах, як Крим і Донбас, асоціює себе з Україною. 
7. Поява російськомовних українських націоналістів (РУН) - ознака остаточної консолідації української нації, незалежно від лінгвістичних її складових. 
Отже, для пропаганди боротьби з "антифашистами" від ПР нам лишилося придумати лише ефективне гасло. Пропоную: Антифашисти проти України! 
Звісно, гасло не може бути лише одне. В залежності від політичної конюнктури гасла повинні змінюватись, щоб адекватно відповідати на виклики наших ворогів. Але нейролінгвістичний якір повинен крутитися біля поняття "Україна - наша Батьківщина!".

Коментарі

  1. "Подавляюча більшість" це русизм
    але я не про помилку автора
    я про різну ментальність.
    "Подавляющее большинство" и "переважна більшість".
    Смисл цих слів дуже багато говорить про українців і росіян.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім з літературної точки зору абсолютно правий. Але редагувати не буду. Уже яке вийшло, таке хай і буде. Та й взагалі, я свої коменти практично ніколи не редагую.

    ВідповістиВидалити
  3. Це все чудові слова, а реалії такі, що поки немає партії, яка б реально боролась з несправедливістю. Далі гасел та блокування Ради - справа не йде. Ламали будинок не Печерську - ніхто не захищав, московські попи будують потроху свою церкву біля Десятинної - так само тиша. Та купа таких прикладів...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. На це Вам можна відповісти: "Перестройку начни с себя!" А щодо зламаного будинку на Печерську... Не все там однозначно. Ось Вам посилання, але автор статті - Шарій. Інформація неперевірена, хоча, мабуть, правдива. http://yury108.blogspot.com/2013/04/blog-post_5014.html

      Видалити

Дописати коментар

Популярні публікації