В Києві на 25 травня 2013 р. готується гей-парад – “Марш рівності”



Останнім часом в пресі з’явились численні повідомлення про те, що в Києві на 25 травня 2013р. (субота) готується гей-парад – так званий Марш рівності.  Активісти параду подбали про це завчасно і подали в Київську державну міську адміністрацію вже дві заявки, щоб забезпечити собі певність його проведення:
- згідно першої – “Гомосексуальну ходу” планують розпочати з 11.30 до 13.30 від перехрестя вул. Богдана Хмельницького – Хрещатик до перехрестя вул. Прорізна-Хрещатик;
- згідно другої – від ТРЦ “Арена” по вул. Васильківській (Красноармійській) до пл. Л. Толстого (ст. м. Льва Толстого).

Отож так, як і минулого року в травні, ЛГБТ-групи знову активізуються, щоб публічно проштовхнути свою гидоту. Хочемо Вас застерегти, що такі «паради» не є якимось безневинним видовищем чи лише театральним дійством збочених агресорів. Походи гомосексуалістів є типовим засобом тиску для зміни мислення і моралі окремих народів. Сьогодні вони посилено налягають саме на Україну.
Минулого року, завдяки активності різних громадських організацій, мирян, представників Церков та контрманіфестацій, гей-парад не відбувся. Цього року гомосексуалісти намагатимуться провести марш-реванш, і їхня діяльність буде ще більш нахабною.
Тому закликаємо: усіх представників влади та держслужбовців, громадських діячів та людям доброї волі, яким не байдуже майбутнє нашого народу, захистити українське суспільство від цієї пропаганди збочення, мета якої – автогеноцид України!
Україна може взяти урок з досвіду сусідніх держав, що ціль груп ЛГБТ – змінити законодавство і просунути гомодиктатуру. Гомосексуальна ідеологія в корені ліквідує всі моральні, духовні, національні і християнські цінності та вводить жорстоку дискримінацію переважної більшості суспільства.
Тепер знову настав вирішальний момент для України. Не можемо дозволити, щоб в ювілейний рік хрещення Київської Русі, яка ще 1025 років тому прийняла християнські цінності, Київ змінився в Содом разом з усіма страшними наслідками!
Пропаганда гомосексуалізму стала політичним напрямком міжнародних інституцій ООН, ЄС і Ради Європи. В багатьох країнах батьки і діти вже знають, що таке гомодиктатура, спричинена цими інституціями і державними законами. Однак ці організації не говорять про трагічні наслідки просування гомосексуалізму до щоденного життя суспільства, дітей, молоді і батьків. Це запланована тиранія над природною гетеросексуальною сім’єю.
Гомосексуалізм дуже негативно впливає на психічне і  фізичне здоров’я людей та суспільства. Великий відсоток гомосексуалістів заражені СНІДом чи іншими статевими хворобами. Причиною їх хвороб є постійна зміна партнерів, що сприяє швидкому поширенню вищезгаданих захворювань. Значна кількість дітей, усиновлених гомосексуалістами чи лесбіянками, страждають від статевих хвороб через сексуальне зловживання. Більше того, ці діти несуть наслідки збоченого виховання протягом цілого життя.
Коротка статистика стосовно гомосексуалізму:
-     На сьогодні гомосексуалісти складають більше 50% відомих випадків СНІДу в США.
-     Гомосексуалісти спричиняють велику кількість випадків гепатиту: 70-80% в Сан-Франциску,  66% – в Нью Йорку, 56% – в Торонто.
-     39-59% гомосексуалістів заражені кишковими паразитами, такими як: черви, вертячки і амеби.
-     43% призналися, що за своє життя мали 500 і більше партнерів, 28% признали, що мали 1000 і більше…
-     25-33% гомосексуалістів і лесбіянок є алкоголіки. Багаточисленні сексуальні контакти гомосексуалісти здійснюють, коли одурманені алкоголем або наркотиком чи на місцях де відбуваються оргії.
-     Джон Мартог, головний міліцейський суддя Карного суду міста Нью Йорк заявив: «Гомосексуалісти у великих містах здійснюють половину всіх вбивств.»
-     Самогубства гомосексуалістів становлять 50% всіх самогубств.
-     Приблизно 50% жінок в камерах смертників у США – лесбіянки.
-       33% гомосексуалістів признають секс неповнолітніх з дорослими. Існує група гомосексуалістів, яка зловживає дітьми, її гаслом є: „Секс до восьмирічного віку, інакше – пізно”.
Або будемо  «толерувати» так звані права неморальних геїв, або рішуче виступимо за життя і права моральних громадян не тільки Києва, але й цілої України. Відповідальність, в першу чергу, мають керівні особи та органи влади.

Коментарі

Популярні публікації