Наталя Вітренко таємно вийшла заміж за гуцула


Опубліковано 

Наталія Вітренко
Зникла з політичного життя України Наталія Вітренко таємно вийшла заміж і оселилась в селі Беньківці, що на Івано-Франківщині. Про це повідомляє ”Івано-Франківська правда”. Лідер Прогресивної Соціалістичної Партії взяла прізвище чоловіка, і тепер в селі її знають як Наталка Перебийніс.
Щоб не привертати зайвої уваги, пара розписалась тихо і таємно. За словами сусідів новоспеченого подружжя, вони навіть не знали, ким була Вітренко у минулому – тим більше, що жінка у вишиванці, яка їсть сало і танцює гопака, не надто схожа на прогресивну соціалістку.
Вона знає всі українські пісні, співає як соловейко – так лагідно. Фірою скеровує так, що й у коня копита димлять. А як на трембіті заграє, то всіх овець закличе. Роботяща вона, воду з колодязя сама тягає. Хороша дівка, – розповідає односельчанка Вітренко-Перебийніс пані Маруся, – Українська в неї недобра. Але у дівуль з міста вся така мова. А що вона політиком була – ми не знали. Ми тут в селі більше серіали дивимось після поля, а не новини. Та і яка різниця хто вона – аби роботяща була!
За інформацією івано-франківських журналістів, Вітренко про своє минуле згадує зі сльозами на очах і від коментарів відмовляється.
Мрія Мрієчко спеціально для UaReview


Наш коментар:

Певно цей матеріал планувався на 01 квітня.

Коментарі

Популярні публікації