Міліція не може знайти кулю Мазурка, але виявила ще один труп у лісі


Україна, Київ, Вчора, 08:42

Правоохоронці стверджують, що металошукач не може відшукати кулю серед листя і сміття.

Місце самогубства Ярослава Мазурка_4
Сегодня
Кулю на місці вбивства Мазурка не знайшли
Міліція досі не знайшла кулю, яка вбила Ярослава Мазурка.
У четвер вдень у Сирецькому гаю працювали експерти з металошукачем. Але серед гір листя і сміття ця задача здавалася надскладною - прилад постійно подавав сигнал, але серед знахідок кулі не було, пише "Сегодня".
Як повідомило джерело, постріл у скроню був наскрізний, а на користь версії про самогубство говорять кілька фактів: сліди пороху в районі скроні і на руках, опалені речі.
При цьому, на думку журналістів видання, міліція, прочісуючи територію в лісі, виявила ще одну страшну знахідку - труп чоловіка.
"Труп давній, рідні почали шукати цю людину на початку року, тому жодного зв'язку з Мазурком ми не бачимо", - розповіло джерело в МВС. Правда, місцеві не вірять, кажуть, що часто там гуляють і трупа не було, мовляв, Мазурок міг його вбити, а міліція приховує.
Крім того, виявлений біля правої руки Мазурка пістолет (ЯП 165 П) - на перший погляд та сама саморобка, з якої було вбито охоронців, але точну відповідь дасть трасологічна експертиза.
Проте, наявність тільки пістолета може не дати достатніх підстав в суді довести, що стріляв саме Мазурок, навіть якщо є співпадіння. Тим більше в дні, коли в дію вступає новий КПК, який багато в чому змінює систему слідства.
Нагадаємо, тіло чоловіка з паспортом Ярослава Мазурка було знайдено 7 листопада в Києві. Повідомлялося, що він помер від вогнепального поранення, попередня версія загибелі - самогубство.
Після впізнання тіла чоловіка, Людмила Мазурок спочатку сильно плакала і билася в істериці. Вонавпізнала свого чоловіка Ярослава в чоловікові, якого знайшли застреленим у лісопосадці біля Сирецького парку в Києві. Вона хоче, щоб Ярослава поховали в Києві.

Коментарі

Популярні публікації