Лесбіянка вимагає від гея виплатити їй аліменти за двох дітей


Великобританія, 29 жовтня, 15:11

Чоловік каже, що не готовий виплачувати гроші.

Гомосексуалісти
Британка вимагає від гея аліменти
Чоловік нетрадиційної сексуальної орієнтації з британського графства Ессекс розплачується за добру справу. З жалості він надав сперму своїй подрузі-лесбіянці, яка вже зневірилася в тому, щоб мати дітей.
Чоловік не припускав, що "допомога" обійдеться йому в 13 тисяч доларів: мати, в якої в результаті народилися дві доньки, вимагає від нього виплати аліментів.
Агентство по стягненню коштів на утримання дітей підтримало цю ініціативу, повідомляє Daily Mail.
Марк Лангрідж, 37-річний бухгалтер, досі не може повірити, що його подруга могла так вчинити з ним. "Я і мій хлопець Шон не планували заводити дітей, - згадує чоловік. - Нам прийшла в голову ідея пожертвувати сперму: ми вирішили, що чудово буде комусь допомогти. Але останні кілька місяців перетворилися в якийсь нескінченний нічний кошмар".
За словами чоловіка, він не зможе виплачувати такі аліменти через матеріальні труднощі. "Я відчуваю себе жертвою шантажу з боку держави. Це був акт доброї волі, а тепер мене змушують платити за нього", - поскаржився гей.
Розплатитися за свій вчинок Марку довелося через 13 років після того, як він вирішив допомогти парі лесбіянок, з якими він познайомився в гей-клубі. "Я не попросив подругу оформити офіційний договір, хоча тепер я розумію, що варто було б це зробити", - розповідає Лангрідж. У 1998 році у неї народилася дочка, а через два роки жінка захотіла народити другу дитину і попросила надати їй сперму ще раз.
Поки діти були маленькими, Лангрідж продовжував спілкуватися зі своєю подругою. Проте в 2004 році лесбіянка познайомила дівчаток з батьком, і Марко вирішив розірвати з ними будь-які відносини.
Через деякий час мати двох дітей розлучилася зі своєю подругою. Колишня партнерка брати участь у вихованні дівчаток відмовилася, не стала допомагати і матеріально.
Експерти вже припустили, що єдиний спосіб уникнути виплати батьківських аліментів - це перегляд питання в суді.

Коментарі

Популярні публікації