Чому зараз треба нищити комуністичні символи, а не займатися економічними проблемами? Відповідь В.Пекарю.

Валерію, гнила Ваша позиція. Відповім Вам одеським анекдотом. 
Приходить одесит в аптеку, а там черга, ніякої уваги до клієнта і т.п. От наш одесит і починає скаржитись на аптеку. 
А завідувач аптеки йому у відповідь: 
- Может Ви нашім урядом довольни? 
Одесит: - Да ґорєл Ваш Уряд сінім пламєнєм! 
Завідувач знову: - А может Ви нашей Вєрховной Радой довольни? 
Одесит знову: - Да ґорєла Ваша Рада сінім пламєнєм! 
Тоді завідувач каже: - Так что же Ви с нашей аптєкі начінаєтє? 
Як науковець, Ви забули про ленінську тезу про примат політики над економікою. Не вирішаться жодні економічні питання без попереднього вирішення політичних. А головне політичне питання - питання влади. 
А як простий блоґер Ви також добре розумієте, що якісь глибинні питання  провінції вирішуються лише в центрі. Більше того, і французи під час своєї Великої революції і більшовики, просто направляли в провінцію комісарів і тим самим її революціонізували. Сама провінція, як правило, до цього не здатна. 
А тепер, вважайте, що я Ваш дядечко Фройд. Пацієнт на рівні свідомості все добре розуміє. А от підсвідомість штовхає його до алогічних висновків. Що з пацієнтом? Діагноз: він креол!    
Пацієнт сучасне екстраполює на майбутнє і приходить до висновку, що у майбутній революції він буде знаходитись по іншому боці барикад, ніж український народ. Звідси патологічні намагання пустити хід історії по іншим рейкам і всі оці дебільні заклики до "Свободи" займатись проблемами економіки, ЖКГ чи будувати пам'ятники Шевченку на місті пам'ятників Лєніну з культурним демонтажем останніх в музеї тоталітаризму, які планується створити коштом українських платників податків, наче нам більше ні на що  гроші витрачати.
 Впадає в око шизофренічна риса наших капіталістичних можновладців: любов до комуністичних символів. "Это же наша история!" При тому, що в усіх інших випадках це  - класичні антикомуністи і ведуть вони себе цілком адекватно. 
Немає ніякої шизофренії! Креольська ідеологія і збудована, як трансформована псевдоінтернаціоналістська  пізньокомуністична ідеологія. В головах креолів еклектично поєднуються, як ідеї західного лібералізму, так і ідеї російського шовінізму, замасковані під інтернаціоналізм. Креол ненавидить все українське не тому, що він таємний комуніст, а тому, що він таємний москаль! 
Якщо перед будинком заводоуправляння стоїть пам'ятник Леніну, то це не значить, що Ахметов чи Коломойський, якому цей завод належить, таємні комуністи. Але заводська адміністрація і мер міста, обраний від Регіонів, кістьми ляжуть, щоб пам'ятник стояв. 
Що робить "Свобода"? "Свобода" згідно класичної теорії А.Грамші змінює свідомість українців шляхом серії дрібних вчинків. Так звана "російськомовна інтелігенція" у своїй більшості  є носієм креольської ідеології. А ідеологія на рівні підсвідомості укоріняється "якорями" - всіма оцими пам'ятниками Леніну та іншими комуністичними символами в реальнім житті. Демонтаж комуністичної чи креольської ідеології болісний для її носіїв саме тим, що руйнується їхня картина  світу, а на створення нової картини потрібен час і зусилля. 
Демонтувати ленінські пам'ятники потрібно не тільки тому, що їх присутність сприяє формуванню креольської ідеології у молоді, але й тому, що це розвінчує креольську ідею у дорослого покоління. 
Креольська пропаганда намагається створити з керівників "Свободи" образ якихось неадекватів. Не хвилюйтесь, українці, на чолі "Свободи" стоять розумні провідники, які б'ють креолів у саме уразливе для них місце.

Коментарі

Популярні публікації