Всеукраїнське об'єднання "Свобода" відкриває представництво в Брюсселі


Відкриття представництва ВО "Свобода" в Брюсселі
Відкриття представництва ВО "Свобода" в Брюсселі
29 серпня 2013
29 серпня 2013 року у Брюсселі (Бельгія) лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок разом із депутатами фракції ВО "Свобода" у Верховній Раді України Олегом Осуховським, Ігорем Кривецьким та керівником Міжнародної служби націоналістичної партії Тарасом Осауленком відвідали европейський діловий центр Атріум (Rue de la Science, 14b). Там із вересня цього року розпочне роботу представництво Всеукраїнського об'єднання "Свобода" при Европейському Союзі.
Очолюватиме представництво ВО "Свобода" при ЕС свободівець Анатолій Осуховський. Націоналіст здійснюватиме відповідну роботу з координації зі штаб-квартирою партії в Києві. Про цю подію лідер українських націоналістів оголосив на спільному брифінгу голів українських опозиційних парламентських партій, що відбувся в рамках їхніх зустрічей з еврокомісаром Штефаном Фюле в Европейській комісії.
"Представництво покликане здійснювати поширення серед европейської спільноти правдивої інформації про програмні засади та діяльність "Свободи". Воно сприятиме спростуванню наклепів щодо цілей українських націоналістів та штучно створюваного негативного образу об'єднання. Окрім цього, ми налагоджуватимемо контакти партії з Европейським парламентом, Европейською Комісією, Парламентською асамблеєю НАТО та иншими европейськими інституціями", – зазначив Олег Тягнибок.
Очільник ВО "Свобода" також наголосив, що на представництво партії у Брюсселі буде покладено роботу з організації та проведення заходів на кшталт фотовиставок, презентацій книг на українську тематику тощо. Представництво "Свободи" також здійснюватиме зв'язки з европейськими засобами масової інформації та забезпечуватиме організаційне й інформаційне сприяння депутатам від ВО "Свобода" під час їхнього перебування у Брюсселі для участи в роботі европейських організацій.
Лідер українських націоналістів підкреслив, що відкриття офісу у Брюсселі свідчить про европейське спрямування діяльности ВО "Свобода" та серйозні наміри в підтримці розвитку стосунків між Україною та ЕС.
Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"

Коментарі

Популярні публікації