«Свободу» закритикували з усіх боків. Чи не до виборів це?

16.09.2013 19:05

  536   0

Якось раптом та одночасно полилася критика з телевізійних екранів та блогів на політичну силу ВО “Свобода”. Таке враження, що у працівників невидимого чорнопіарного фронту почався чи то новий навчальний рік, чи то, точніше висловлюючись, новий етап політичної діяльності. А це, все ж таки, пов'язано з майбутніми виборами у 2015 році. Звісно, що Тягнибок не милиться у президенти, як це робить Кличко, змішуючи опозиційні плани. Проте негативна інформація однозначно вплине в загальному на рейтинги опозиції і на показники єдиного кандидата в президенти.

Найболючішим ударом для свободівців став сюжет журналіста телеканала 1+1 Михайла Ткача про величезний будинок Олега Тягнибока, який, ніби, він зводить у лісовому заказнику “Стугна” під Києвом. Попри те, що лідер “Свободи” спростував інформацію про наявність будь-якої нерухомості, крім заявленої в декларації про доходи, цю новину продовжують смакувати в інтернеті.

Інший закид, про який і не переставали теревенити користувачі всесвітньої мережі — це транспортний засіб, яким пересувається Тягнибок, - Toyota Sequoia. Автомобіль, який коштує близько 90 тисяч доларів. Колишній свободівець Тарас Бондар написав у Фейсбуці, що за останні 4-5 роки Тягнибок змінив 5 таких машин. Можливо через образу Бондар перебільшує з кількістю. Проте багато є не настільки шикарних і дорогих автівок, але не менш надійних для пересування високоповажних політиків. Адже пересічні “свободівці” дивляться на цю “Сіквою” і бачать в ній частинки своїх внесків, які перераховувалися на дещо інші речі.

Найбільш брутальною публікацією однозначно є запис у блозі loudurr. Вона (цей блогер — жінка чи жінка-блогер) взяла усі найгірші асоціації про партійних членів організації і зібрала в пості під назвою “Добрим людям — просьба не читать”. Чого варті такі епітети, як “напоминает обиженного глиста” в описі про Сиротюка, “внешность калиброваного рагуля” про Аронця, або порівняння Мірошниченко з вірфольфом. Узагалі запис схожий на друшляк з лайном, що наповнили не від великого розуму і нормального виховання. Можливо за гроші.

Дивно, але до loudurr долучився журналіст Анатолій Шарій, про якого місяць тому вона писала наступне: «Я не понимаю, реально, каким образом плесень по имени Шарий, который будучи в Украине, писал статьи о том, как должна вести себя женщина для того, чтобы он, Шарий, захотел ее вы*бать, и описывал свои гомоэротические фантазии в гомофобных статьях, теперь, после того как оказался в статусе беженца ВНЕЗАПНО стал оппозионным журналистом». Так ось Шарій пише: «Мочите »Свободу« на входе и на выходе, в поле и в городе, на улице и в помещении. Мочите ее ночью и днем. »Свобода« поперла на журналистов. Я полагаю, технологи Всеукраинского Объединения ушли в отпуск, потому что они бы уж точно подсказали - ЧЕМ всегда заканчивались такие войны».

Що можна у підсумку сказати? Ну по-перше, дійсно, «свободівці» лажаються та припускаються помилок. Тут згадуються приклади дорогої автівки, голого Ханенка або Фаріон у дитячому садку. Але по-друге, своєю принциповістю та активністю для багатьох вони як кістка в горлі. От, власне, тому, здавалося б з таких різних джерел, почали лити бруд. Ймовірно, що у цих різних джерел один струмок фінансування. 



Коментарі

Популярні публікації