Укроборонпром домовився з Китаєм про спільне виготовлення та просування продукції авіабудування

Укроборонпром домовився з Китаєм про спільне виготовлення та просування продукції авіабудування

ДК "Укроборонпром" та Авіаційна індустріальна корпорація Китаю (AVIC) домовилися спільно виготовляти продукцію та просувати її на ринки третіх країн.
Відповідної домовленості досягнуто під час зустрічі заступника генерального директора Укроборонпрому Максима Глущенка з директором AVIC Лінь Зуоміном в рамках Міжнародного авіаційного салону Aviation Expo/China-2013 у Пекіні, повідомляє прес-службадержконцерну.
"Сторони визначили принципи двосторонньої кооперації щодо можливості спільного виготовлення продукції та просування її на ринки третіх країн. Досягнуто домовленості про підписання рамкової угоди, у якій буде закріплено перспективні напрямки співпраці. Відповідний проект документу ближчим часом буде передано китайській стороні для погодження", - ідеться у повідомленні.
Також у рамках салону на об'єднаному стенді підприємств концерну відбулася зустріч представниківУкроборонпрому із заступником генерального директора корпорації "Китайські авіаційні технології" (China Taly Aviation Technologies Corp). Було обговорене питання щодо постачання до Китаю авіаційної техніки українського виробництва та подальшого її обслуговування на території замовника.
Авіаційна індустріальна корпорації Китаю (AVIC) - найбільша державна компанія КНР, що спеціалізується на авіаційній промисловості. AVIC - один із світових лідерів у галузі авіабудування. Займається виробництвом та експортом авіаційної продукції, обміном та імпортом технологій та авіаобладнання. Має представництва та дочірні компанії у понад 40 країнах світу.

Коментарі

Популярні публікації