Кличко: німецький міністр просив опозицію про єдиного кандидата в президенти

Субота, 22 червня 2013, 12:30


Міністр закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле закликав українські опозиційні сили висунути єдиного кандидата на президентських виборах.
Про це повідомив лідер "УДАРу" Віталій Кличко в інтерв'ю Радіо Свобода, говорячи про результати зустрічі представників опозиції з Вестервелле.
"Так, дійсно, ми говорили про дії опозиції, і пан Вестервелле висловив дуже важливе прохання щодо об’єднаних дій. Об’єднано працювати не тільки в парламенті, а й висунути єдиного кандидата на президентських виборах 2015 року", - розповів Кличко.
На уточнююче питання, чи пропонував Вестервелле говорити про єдиного кандидата вже сьогодні, лідер "УДАРу" відповів: "Пропонував. Але на сьогоднішній день, я впевнений і Арсеній Яценюк казав, що ще зарано про це говорити".
Водночас він висловив упевненість, що опозиційні сили повинні об’єднати зусилля і найближчим часом висунути єдиного кандидата, який має найвищі шанси перемогти Віктора Януковича.
Як відомо, "Батьківщина", "УДАР" і "Свобода" домовилися про підтримку єдиного кандидата лише у другому турі президентських виборів, а у випадку, якщо вибори проходитимуть в один тур - у першому.
© 2000-2013 "Українська правда"

Коментарі

Популярні публікації