Про те, чому вбили саме наших альпіністів...

От у Пакистані повбивали наших альпіністів. Публікуються подробиці, ось сам факт (повідомлення), де наш Мінзаксправ на висоті - оперативно реагує. Ізраїлтяни уже б свій спецназ у Пакистан послали б у подібному випадку, але ж ми - не Ізраїль.

Що не кажіть, а українців вбивати вигідно, як от цих альпіністів. До цього були сомалійські пірати, що тероризували екіпаж «Фаїни», пам’ятаєте? А ще німці засудили українця Івана Дем’янюка, бо свої німці-фашисти всі десь поділись. Тепер збираються судити ще одного українця, дивізійника з «Галичини». Звичайно ж, засудять і цього.
Українців вбили не випадково. Випадково вбили решту, мабуть подумали, що вони теж українці.
Що робити? А що поробиш? Можна лише сподіватись на ЦРУ. Бо більше нам ні на що сподіватись. Рано чи пізно або ЦРУ або пакистанський спецназ ліквідують тих бойовиків з «Джундули». Якщо звісно вони самі не загинуть в якомусь бою.
Наша «бананова республіка без бананів» просто нічого не зможе зробити проти «Джундули», навіть якби тими альпіністами були синки Януковича. Нє, ну наш Мінзаксправ поспівчував, повимагав від Пакистану розслідування і «наказания виновных», і навіть про компенсацію заїкнувся. А толку? Чи пакистанці без нашого нагадування розслідувань не будуть проводити? Отак і живемо… І це не остання наша жертва, бо українців вбивати вигідно, бо безкарно.

Коментарі

Популярні публікації