ЄВРОАТЛАНТИЧНІ СТРУКТУРИ – НОВІТНЄ ЯРМО ХРИСТИЯНСЬКИХ НАРОДІВ

17.07.2013 12:42 Андрій МИХАЙЛОВИЧ

«На грані двох світів» – це геніальне визначення геополітичного становища України сьогодні є ще більш актуальним, ніж у часи, коли Степан Ленкавський писав «Десять заповідей українського націоналіста». Україна продовжує стояти «на грані двох світів» – між євразійською Москвою та деградованим демоліберальним Заходом. Відтак, українські націоналісти, як і раніше, покликані на цій грані «творити нове життя», бути альтернативою і відвертим ворогам українського народу, і горе-політикам, котрі наполегливо пропагують чи то «дружбу» з імперською Москвою, чи то ідею вступу України до євроатлантичних структур…
З Москвою все зрозуміло – вона була, є і буде ворогом українського народу до того часу, допоки не втратить свій імперський характер. У чому ж полягає небезпека євроатлантичних структур та «інтеграційної» риторики вітчизняних політиків та політиканів?
Розпочну з самої риторики. Її небезпека полягає, передусім, у тому, що ця риторика відвертає маси від головного – від усвідомлення факту бездержавності української нації, а також необхідності боротьби за справжню, національну Українську Державу. Достатньо згадати фінальний акорд акції «Встань, Україно!» (м. Київ, 18 травня ц.р.). Замість того, щоб об’єднати протестуючих чіткими національно-визвольними гаслами, лідери опозиції, з-поміж іншого, піднімали гасла європейської інтеграції. Фактично, опозиціонери змагаються із привладною бандою у тому, хто швидше приведе Україну у новітнє імперське утворення – ЄС. Чи не насторожує, часом, така подібність риторики і дій влади та опозиції?..

Чим є сучасні євроатлантичні структури, зокрема ЄС та НАТО? НАТО – це імперська, наднаціональна військова структура, що займається геополітичним бандитизмом на користь провідних країн Заходу, насамперед – США. Бути прихильниками вступу України до НАТО можуть бути або дуже наївні люди, або ті, хто хоче, щоб українці були гарматним м’ясом у справі реалізації чужих імперських інтересів; хто хоче, щоб Україна несла моральну відповідальність за участь у несправедливих війнах проти незалежних країн Сходу, хто хоче, щоб ісламські терористи у відповідь на західну агресію підривали свої пекельні машинки десь у Києві, Львові чи Донецьку.
Що стосується ЄС, то це, подібно до НАТО, структура, де є рівні, а є рівніші. Крім того, це структура, котра працює на утвердження злочинної, антихристиянської ідеології лібералізму. Не можна вступити до ЄС і не прийняти його псевдоцінностей, прикритих солоденькою фразеологією про «демократію» та «права людини». Справжні права людини не суперечать нормам християнської етики та національним інтересам. Справжнє народовладдя можливе лише в національній державі. Натомість ліберальна демократія, що панує в ЄС, є тоталітарною: вона спрямована на знищення національної ідентичності європейських народів та перетворення людей на двоногу худобу.
Щоб не бути голослівним, наведу кілька прикладів. У Західній Європі відбувається справжній етноцид корінних європейських націй. Злочинна політика мультикультуралізму призвела до того, в деяких містах, приміром, Англії та Франції корінні білі мешканці вже стали меншістю порівняно з мігрантами з Азії та Африки. При цьому протидія такому стану речей засуджується з точки зору лібералізму і карається державною владою (достатньо згадати, як у Німеччині поліція арештувала стареньку бабусю – активістку однієї християнської організації – за те, що вона збирала підписи проти будівництва мечеті, а також вивісила плакат, котрий закликав німців пригадати власну історію та плекати національну гідність). Щоправда, деякі політики-ліберали починають усвідомлювати ті небезпеки, котрі несе з собою надмірний приплив мігрантів. Проте ці політики залюбки зробили б із України відстійник для нелегальних мігрантів, а якби українці почали б якось захищати свої національні права, Захід апелював би до постулатів «єдиноправильної» ідеології лібералізму.
Інший вимір деградації на Заході – це встановлення гомодиктатури. Пропаганда гомосексуалізму є однією з найважливіших напрямів політики ЄС (щоб переконатися в цьому, достатньо зайти на офіційну україномовну Інтернет-сторінку ЄС). Сьогодні содомітські «шлюби» легалізовані в багатьох країнах ЄС. У Англії сатанинська влада закриває католицькі навчальні заклади лиш за те, що педагоги-християни відмовляються проводити «уроки сексуальної освіти» (читай уроки статевих збочень). Бували випадки, коли християн заарештовували лиш за те, що вони називали содомію гріхом. Виразний приклад диктатури можна побачити у тому, як французька поліція за допомогою сльозоточивого газу розганяла демонстрантів, що виступали на захист традиційної християнської родини. Ось вам і демократія…
Звісно, знайдуться люди, котрі говоритимуть, що націоналістична пропаганда проти ЄС – це праця на користь нинішнього режиму. Що ж, націоналістів завжди у чомусь звинувачували… Щодо нинішнього режиму, то зараз не важко помітити, що він зацікавлений у євроінтеграції. За Януковичем та іншими бандитами стоять олігархи, а олігархи мають на Заході свої бізнес-інтереси. Підтвердженням євроінтеграційного курсу є проведення під пильною охороною псів режиму із банд-формування «МВС» т. зв. «гей-параду» у Києві. Щодо російського вектора, то режим Януковича намагається водночас і зберегти приязні відносини з Москвою, і задовольнити інтереси олігархів. При цьому збереження русифікаторського курсу вигідне і Москві, і Заходу, і Януковичу & Co: усім їм хочеться, щоб українці були масою денаціоналізованого, русифікованого і, водночас, вестернізованого бидла, яке легко тримати в покорі, але аж ніяк волелюбною нацією, що готова боронити свої права.
Отож, євроінтеграція – це не панацея, а величезна небезпека, котра сьогодні є не меншою, ніж небезпека з боку Москви. Євроатлантичні структури – це новітні імперські утворення, які не зважають на національний суверенітет і мають виразно антихристиянський характер. Єдиний шлях порятунку української нації – це Національна революція, що звільнить Україну і від нинішньої злочинної влади, і від імперських впливів Москви та Заходу. Лише перемога Національної революції зробить українців господарями на своїй землі, а Україну – самостійним геополітичним чинником, котрий нестиме свою – християнську і націоналістичну – правду у сучасний світ.

Коментарі

Популярні публікації