Українець перетвориться на гуманоїда після декількох років на Марсі (фото)


7 березня, 16:17

Політ на Марс заплановано на 2023 рік.

Фоторобот
Так виглядатиме землянин після кількох років на Марсі.
Поки у світі йде підготовка до еміграції на Марс, науковці вже склали фоторобот землянина після кількох років перебування там – вони стануть дуже схожими на гуманоїдів.
Зазначимо, що серед майбутніх марсонавтів може опинитися й українець, йдеться в сюжеті "Новин 2+2".
Як повідомлялося раніше, квиток на Марс без повернення на Землю може отримати студент-стоматолог з Івано-Франківщини.
Попереду у хлопця суцільні випробування. 8 років психічних і фізичних навантажень. І вже тоді – у космос. У 2016 році перед польотом чотирьох астронавтів на орбіту Марса відправлять ще необхідне обладнання.
Йдеться про апарати для виробництва води, кисню і створення атмосфери для людей. Також людям, що підкорюватимуть Червону планету, ймовірно доведеться видалити чи замінити деякі органи.
За словами медиків, звичайною справою стане заміна зубів поселенців на імплантати. Вони також наголошують, що зовнішність туристів зможе змінитися кардинально.
Зазначимо, згідно з вимогами голландського проекту Mars One, буде відібрано 6 груп, кожна з яких буде складатися з двох чоловіків і двох жінок.
Цих людей 8 років готуватимуть до польоту, і як мінімум четверо найдостойніших з них відправляться на Марс і залишаться там назавжди.
Передбачається, що після 2023 року щорічно на Червону планету будуть відправляти четверо землян (летіти туди потрібно 7 місяців), і через п'ять років створять там колонію з 20 осіб.

Коментарі

Популярні публікації