Чому українські націоналісти – противники ЄС?


Про це дещо банально говорити, але для багатьох громадян нашої країни не є аксіомою те, що українські націоналісти – категоричні противники євроатлантичної інтеграції. Це не аксіома для багатьох обивателів, котрі стали жертвою московської пропаганди. Це не аксіома для маси політично індиферентних осіб. Це не аксіома… для низки «патріотів» та «теж-націоналістів», деякі з яких, можливо, і мають щирі патріотичні переконання, одначе не володіють відповідним ідеологічним базисом або ж просто нездатні розібратися у сьогоднішній ситуації. Причин тому декілька: по-перше, опісля здобуття неоколоніальної незалежності у 1991 році над Україною продовжувала і, фактично, продовжує висіти тінь московського імперіалізму, і ця тінь не дає побачити західної небезпеки; по-друге, націоналістичний рух сьогодні дезорганізований, і то не лише інституційно, але й ідейно, а це суттєво ускладнює донесення до широких мас населення дійсно націоналістичної програми боротьби за Українську Україну; по-третє, у свідомості пересічного громадянина немає чіткої межі між поняттями націоналізму і шароварної націонал-демократії.

Отож, чому українські націоналісти є противниками євроатлантичної інтеграції?
Українські націоналісти є противниками євроатлантичної інтеграції тому, що вони, у першу чергу, є християнами, а Євросоюз, до якого нас тягнуть найрізноманітніші «батьки народу» (як ті, що вже дорвалися до владного корита, так і ті, що ведуть за нього боротьбу), є виразно антихристиянською структурою.
Українські націоналісти є противниками євроатлантичної інтеграції тому, що вболівають за інтереси української нації, а євроатлантична інтеграція цим інтересам не відповідає.
Українські націоналісти є противниками євроатлантичної інтеграції тому, що вважають українців європейською нацією, а Євросоюз – це простір Анти-Європи…
Євросоюз – це простір, у якому християнина можуть відправити до в’язниці лиш за те, що він визнає етичні норми власної релігії (наприклад, називає содомію гріхом). Євросоюз – це простір, у якому християн змушують пристосовуватись до чужої їм етично-правової системи. Євросоюз – це простір, у якому – що найгірше! – убивають християнський дух.
Сучасний Євросоюз – це таке міждержавне утворення, котре сприяє зникненню європейців як раси, а будь-який опір цьому злочину називає расизмом. Сучасний Євросоюз – це позбавлення країн-учасниць повноти суверенітету. Сучасний Євросоюз – це такий стан речей, за якого будь-яка спроба країни-учасниці стати на шлях оздоровлення відразу ж наражається на шалений опір наднаціональних структур.
Українські націоналісти є противниками євроатлантичної інтеграції аж ніяк не тому, що вони – «агенти Медведчука». Щоправда, вони,як і Медведчук з його «Антиукраїнським вибором», виступають проти видобутку сланцевого газу. Але не тому, що турбуються про «Газпром», а тому, що видобуток сланцевого газу – це руйнування української екології і збагачення західних імперіалістів та представників правлячого в Україні антинародного режиму. Що ж до «Газпрому», то його українські націоналісти хочуть бачити там само, де і саму Російську Федерацію – у небутті (при цьому вони визнають право росіян на власну національну державу рівно, як і право на власні національні чи конфедеративні утворення тих народів, що продовжують перебувати під московською окупацією).
Українські націоналісти є противниками євроатлантичної інтеграції, зокрема вступу до НАТО, тому, що вважають НАТО та його головного учасника – США – силами геополітичного бандитизму і неприхованого свавілля. Саме тому, приміром, українські націоналісти підтримують сербів, що прагнуть повернути собі Косово, підтримують іранців, котрі монолітною скелею стоять проти американського мондіалізму, а от НАТО аж ніяк не підтримують…
Українські націоналісти виступають проти євроатлантичної інтеграції і при цьому підтримують усі здорові європейські сили, що стоять на позиціях антиімперіалізму, антиглобалізму, опору ліберальній демократії, збереження власної національної ідентичності та відродження традиційної європейської духовності. Українські націоналісти виступають проти втягування власної країни в тенета ЄС тому, що є прихильниками правдивого універсалізму, ідеал якого варто шукати в середньовічній Європі, але аж ніяк не в сучасних глобалістичних об’єднаннях, мета яких – знищити нації, а самих людей перетворити у «прогресивну» двоногу худобу.
Українські націоналісти суть противники євроатлантичної інтеграції тому, що вони – українські націоналісти, і з ворогами Бога, власної нації та істинної Європи їм не по дорозі!
Ігор Загребельний

Коментарі

Популярні публікації