На Донеччині терористи утримують одну ОДА, 8 мерій, 4 відділки міліції та 3 підрозділи СБУ, - МВС

30 КВІТНЯ, 2014 13:37
img

фото:REUTERS
У Донецькій області під контролем терористів знаходиться одна будівля облдержадміністрації, 8 мерій, 4 міськвідділу міліції і 3 підрозділи СБУ
Про це повідомляє Еспресо.TV з повідомленні прес-служби МВС України в Донецькій області.

Так, під контролем озброєних людей залишаються міськвідділи міліції і підрозділи СБУ в Слов'янську, Краматорську, Горлівці.
"Групою озброєних осіб 30 квітня 2014 року в 03:00 захоплений Центрально-Міський районний відділ Горлівського міськуправління міліції. Невідомі увірвалися в будівлю, вивели особовий склад райвідділу на вулицю і забарикадувалися в приміщенні. Деталі події встановлюються", - розповіли в МВС.

Крім того, захопленою залишається Донецька облдержадміністрація
"Навколо будівлі протестувальниками зведені барикади. У Донецькому міськвиконкомі знаходяться озброєні люди в камуфляжній одязі. Невідомі чергують на пропускному пункті та на всіх поверхах адміністративної будівлі. Робота міськвиконкому не блокується», - повідомили в міліції.
Також у штатному режимі, але під пильною увагою протестувальників, працюють міськвиконкоми Краматорська, Горлівки, Єнакієво, Костянтинівки, Харцизька, Маріуполя та Макіївки.
Крім того, на автошляхах області встановлено більше 20 блокпостів, найбільша їх кількість зосереджена в містах Слов'янську, Краматорську та Макіївці.

Коментарі

Популярні публікації