Відповідь Людмилі Супрун щодо вибору України

Людимила Супрун: 
Експерти прогнозують посилення у 2013 році тиску на Україну у зв`язку з необхідністю вибору між Митним та Європейським Союзом. Якщо в цьому році була певна пауза і стагнація як на європейському, так і на російському напрямку, зараз доведеться робити серйозний вибір. Експерти кажуть, що Україна буде коливатися до останнього, але зараз неможливо сказати, яке рішення буде прийнято.

Моя відповідь:
Якщо виходити з національних інтересів, то орієнтуватися потрібно або на США, або на Китай. Далекий союзник, з яким не маємо спільного кордону завжди кращий... З іншого боку, Європа також сателіт США, який через відсутність радянської загрози став грати самостійну роль. Але ми з такою логікою заходимо до проблеми не з того боку. Це проклятий вибір Хмельницького-Виговського-Мазепи-Петлюри-Бандери. Ключ від нашої долі лежить в Україні і зветься внутрішня стабільність. Головним фактором перемоги у війні Сталін назвав "фактор тилу". В результаті національної революції компрадорська буржуазія повинна бути знищена (вирізана фізично, кому не зрозуміло), а на її місце повинна прийти буржуазія національна, ідеологічно орієнтована на національні цінності, а економічно - на власне виробництво. Тоді ми зможемо зробити з України європейський Китай чи Сингапур. Секрет економічного успіху Китаю не в конфуціанстві чи великій працьовитості самих китайців, а в тому що офіційний курс народного юаню (ренмінбі, женьмінбі) штучно занижено, тому все китайське конкурентоздатне на зовнішньому ринку, а все західне у Китаї дороге, а відтак не конкурентоздатне. Звичайно, американці з цим борються, як можуть, але що вони можуть протиставити єдності Постійного комітету Політбюро ЦК КПК? В "демократичній" Україні завжди знайдеться стадо лібералів, що буде пропагувати ліберальні цінності, тобто що міфічна "свобода" краще за інтереси української нації, в Китаї такий фінт не проходить. Повертаючись до Вашого питання, в України повинен бути договір з ЄС про асоційоване членство, як і договір з Москвою (Митним союзом), без входження в усілякі союзи і блоки. МИ не будемо дратувати сусідів можливістю перейти на бік конкурента. Ми будемо нейтральні. Але складність в тому, що підписання чисто економічних умов починається з висування нам умов політичних. Захід вимагає тотальної перебудови економіко-політичної матриці України. Звичайно, там є і корисне, що ми й самі повинні зробить. Але вцілому така політика перетворює нас на колонію Європи. Аналогічно стали працювати й москалики: вступ до МС передує вступ в ЄврАзес. Майбутня Україна, за аналогією з Китаєм, поспішати не буде, аж поки договори не будуть підписані на наших умовах. Тобто коли Росія і Захід бачитимуть, що по-їхньому ніколи не буде, а інтереси їх економік вимагатимуть співпраці з Україною. Ну а Янукович буде балансувати до останнього,а потім вибере Європу, якщо встигне, бо така воля його американських хазяїв. Перед цим ще й в китайців встигнуть кредитів набрати... Ось приблизно так.

Коментарі

  1. "В результаті національної революції " така революція, котра потрібна, але якщо відбуватиметься (особисто я не бачу передумов, але я не є фаховим) то створить на якийсь час хаос в Україні, котрий завжди був на руку Мрскві, котра цим хаосом обов'язково скоистається під приводом "захисту співвітчизників", абсолютно у повній згоді з опублікованою військовою доктриною.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації