Крах суверенітету і формування поселень майбутнього

Крах суверенітету і формування поселень майбутнього:

Написав Бобик велику дурницю, бо писав з позицій соціал-дарвінізму та лібералізму. Отже, по Бобику українська нація - нація паразитів, бо більшість населення є споживачами різних дотацій та соціальних благ. Від цього, по Бобику, впала Римська імперія і ми теж впадемо. Виходу (позитивного) тут ніякого. Будуть люмпени організовуватися в банди і грабувати багаті села і так поки не розграбують все.

В кінці статті автор пробує сформувати деякі принципи, що можуть вивести нас до цивілізації, але нічого не пише про механізм їх застосування. Мабуть і сам у це не вірить.

Отже маємо паразитичне на думку автора споживання, коли половина населення отримує субсидії. Отака "ринкова економіка". Вона "ринкова" лише у видатках, але не в доходах. Якщо підняти доходи населення, то "дотації" відпадуть самі по собі.

Чому не піднімають доходи? Автор та інші ліберали вам на це скажуть, що піднімати доходи нікуди, бо коли поділити (математично) ВВП на кількість населення, то отримаємо середній дохід, близький до сучасного. Тобто країна бідна і ділити нічого.

Насправді це пропаганда, яка вже давно спростована практикою таких країн, як Тайвань, Південна Корея, Сингапур чи Малайзія. Вони теж були бідними, а стали багатими, хоч і не відразу. Інша справа, що процес перетворень вимагає знищення сучасної економічної та політичної еліти, а еліта цього не хоче. От Бобики і видумують різні теорії, чому теперішній стан вічний. Не вічний! Вже за кілька років почнуться перетворення.

Коментарі

Популярні публікації