Рагу з кабачків з картоплею і м'ясом

Ця страва ідеально підходить для тих, хто любить смачно і ситно поїсти. До того ж воно багате вітамінами через наявність у ньому овочів і білком, з-за наявності м'яса.

Рагу з кабачків – рецепт кабачкового рагу
Для початку потрібно підібрати всі необхідні інгредієнти. Для приготування знадобляться: 
Інгредієнти: 
- триста грам свинини або телятини; 
- одна картоплина; 
- дві головки цибулі; 
- трохи рослинної олії; 
- один невеликий кабачок; 
- два помідори; 
- перець, сіль і зелень за смаком. 
Приготування рагу з кабачків з м'ясом: 
Тепер безпосередньо про процес приготування. Для початку м'ясо нарізати невеликими шматочками і обсмажується на сковороді з рослинним маслом до стану готовності. Це займає приблизно п'ятнадцять хвилин. Якщо часу зовсім не вистачає, то для прискорення процесу приготування, м'ясо можна замінити фаршем. 
Тепер настає черга всіх овочів. Їх необхідно ретельно промити, почистити і порізати невеликими шматочками. Потім всі відправляється до м'яса і разом з ним смажиться на сковорідці. Приблизно через п'ятнадцять хвилин в сковорідку необхідно додати цибулю, нарізану кільцями або півкільцями. 
Після цього каструля накривається кришкою і рагу починає тушкуватися. Помідори і подрібнений часник варто додати через три-п'ять хвилин після початку гасіння під кришкою. Для того, щоб соусу вийшло більше, рагу варто додати побільше помідор, але це на любителя. 
Після того, як помідори і часник були поміщені в сковорідку, страва готується ще близько п'яти хвилин. Після закінчення цього часу рагу можна викладати на тарілку і, заправивши зеленню, подавати на стіл. Блюдо виходить дуже смачне і поживне, обов'язково сподобається всім родичам.

Коментарі

Популярні публікації