Ціна "хорватського сценарію" (репліка у ФБ Карла Волоха)

Мене зацікавила перепалка Карла Волоха зі Станіславом Кукарекою. Хто з них правий? Обидва? Ні, обидва праві бути не можуть, бо в них думки протилежні. А от по черзі - можуть. Власне, Карл нам пропонує сидіти на березі річки (ймовірно Дніпра) і чекати, поки там не пропливе труп Путіна. А Станіслав стверджує, що труп Путіна там може ніколи не пропливти... а при дуже негативних наслідках - і наші трупи пропливуть. Треті просто пропонують від Донбасу відгородитися... Але відгородитися не дає Путін і не дасть. 
Справа в тому, що мир, як це не дивно, теж має свою ціну. І ціна миру виражається в тих же одиницях, що й ціна війни - літрах крові і кількості смертей. Бо ніякого миру насправді нема, а є "гібридна війна", яка то вщухає, то знову розгорається. 
Бо насправді різниця між 1095 загиблих за тиждень і по 3 смерті кожен день протягом року  - це теж саме 1095 (3х365). А з непрямими втратами - значно більше. Бо у воюючу країну не будуть інвестувати не тільки чужі, але й свої. В результаті життя гіршатиме, миру не буде, Велика Донбаська стіна стане чорною дірою українського бюджету, а агенти Путіна будуть повторювати: Только б небыло войны. Попереду - тільки смерть України. 
От я плавно вас підвів до ціни "хорватського сценарію". Так, Росія від санкцій ослабне, але не настільки, щоб самій піти з Донбасу і Криму. Спочатку, звісно, з Донбасу. Москаликів з Донбасу доведеться вибивати, збройно. 
Війна України з ЛДНР не переросте у війну України з Росією, як війна Хорватії з сербськими сепаратистами не переросла у війну Хорватії з Сербією. За моїми прогнозами це має статися у 2018 році. 
Просто зараз здається, що труп Путіна пропливе ще цього року. А ми малою кров'ю... Не пропливе! Не пропливе, Карл!

Коментарі

Популярні публікації