Квіт затвердив терміни та правила цьогорічної вступної кампанії

Міністерство освіти схвалило терміни та умови цьогорічної вступної кампанії, яка цього року розпочнеться на десять днів пізніше

Цього року через останні події в країні вступна компанія розпочнеться не 1, а 11 липня. Крім того, завершиться не 31 липня, а триватиме до 1 серпня. Відповідне розпорядження Міноствіти з’явилося на офіційному сайті Кабміну.

Нагадаємо, раніше начальник департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України Юрій Коровайченко, повідомив, що у зв'язку з тим, що змінилася політична ситуація в країні, і зв'язку з необхідністю задоволення потреб в здобутті вищої освіти жителів Донецької і Луганської областей і жителів Криму, початок вступної кампанії в цьому році почнеться з 11 липня і буде тривати до 1 серпня по всій Україні.
Але цього року, як і попереднього, заяви від вступників будуть прийматися: у паперовому вигляді і в електронному. 
"При вступі на навчання за освітньо-кваліфікаційними рівнями молодшого спеціаліста, а також бакалавра, вступник може подати заяву (заяви) в паперовій або в електронній формі не більше ніж до п’яти вищих навчальних закладів України та не більше ніж на три напрями підготовки (на три спеціальності) у кожному з них. Заяви, подані на певний напрям підготовки (спеціальність) до одного вищого навчального закладу за різними формами навчання, вважаються фактом подання однієї заяви", - наголошено в офіційній заяві Міносвіти.

Коментарі

Популярні публікації