Палац Медведчука у Сімеїзі. Ексклюзивні фото


24 липня, 2012  ▪  Тиждень



Палац Медведчука у Сімеїзі. Ексклюзивні фото

Одразу після візиту Путіна до України один з російських сайтів оприлюднив відеоролик, де показано, як російський президент гостює у свого кума, екс-голови Адміністрації Леоніда Кучми Віктора Медведчука.




0000



Медведчук разом з дружиною, телеведучою Оксаною Марченко, приймає дорогого гостя у плаці поблизу Ялти, показує розкішний будинок, пригощає вином та демонструє диво фонтан. Хоч зйомка уривчаста (найцікавіше явно вирізане) та й ведеться вночі, масштаби розкоші, в якій живе Медведчук вражають. Маєток розкинувся над самим морем на східній околиці Сімеїзу поруч з Алупкою. 



Ніби в продовження цікавої теми заданої російським виданням в розпорядженні «Тижня» випадково опинились кілька світлин того самого  палацу, де зутрічалися Путін з Медведчуком. Світлини не надто свіжі, тому, можливо, маєток дещо змінився з того часу ,як їх було зроблено.



Подейкують, що камін із білого мармуру з позолотою в холі будинку - точна копія того, що на дачі у Путіна. Начебто,  його будували одні  майстри



Басейн



Стеля в басейні - витвір мистецтва

Як вже раніше повідомлялось у ЗМІ, маєток Віктора Медведчука, нібито, побудовано на землях колишнього санаторію для дітей хворих туберкульозом. За документами на його місці, начебто, мала бути споруджена база відпочинку ФК «Динамо», але виріс приватний палац. Ще блукає легенда, що цю територію Медведчуку подарував на весілля сам президент Кучма, але знавці кримського узбережжя це заперечують і стверджують, що Кучма дарував не цей, а інший клапоть землі. Правда це чи наклеп, звісно, краще знає сам Віктор Медведчук.




Матеріали за темою:

Коментарі

Популярні публікації