Культурна карта світу

 
Коли мова стосується соціальних питань, українські ліваки всіх сортів часто говорять, що ми, праві консерватори , — тупі вишиватники, які хочуть наслідувати путінську РФ з її духовними скрєпами" і т.п. 

Усім клінічним ідіотам подаю Інґлегарт-Вельцельську культурну карту світу. 

У 2003 Доктор Рональд Інґлегарт запропонував 2 осі - по одній (вісі ігрек) відкладалися питання релігії і традиції - патріотизм, аборти, евтаназія, верховенство закону. Знизу розташовані традиціоналістичні, зверху - секулярні позиції. Вісь х має відношення до самовираження, до таких питань як зовнішній вигляд, відмінності (в тому числі іноземці), інновації, політична активність. Справа розташована позиція відкритого самовираження, зліва - та позиція, яку Інґлегарт назвав позицією виживання. Карта створена на основі даних World Values Survey. 

Дана схема дозволяє порівнювати країни, знизу прикріпив версію 2010 року - найновішу, яку вдалось знайти. 

Отже, ми бачимо, що РФ по вісі y (ігрек) знаходиться приблизно на одній позиції з Францією, Люксембургом та Ісландією. А США, Ірландія та Польща ВДВІЧІ традиціоналістичніші за РФ. Доводи ненькиних хохлолібералів — безглузда маячня, яка не має під собою ніякого підґрунтя.

Коментарі

Популярні публікації