| 
Як готувати Гетьманський борщ - інфографіка
Неможливо уявити собі українську кухню без ароматного, апетитного яскраво-червоного борщу. 
Справжні поціновувачі цієї страви знають безліч її варіацій: 
пісний з квасолею і грибами, густий м'ясний, борщ з карасями, борщ з чорносливом і з печеними перцями 
 
Та всіх рецептів, якими багаті українські господині і не згадаєш. 
Кожного разу новий інгредієнт додає борщу нового смаку. 
Серпень - час, коли достигають баклажани, які чудово підходять в якості добавки до традиційного частування. 
В Україні борщ називають Гетьманським, варять його на міцному бульйоні зі свинини. 
Але якщо влітку вам здаються наваристі страви занадто важкими, спробуйте зварити гетьманський борщ на овочевому бульйоні. 
 
  
 
 | 
Коментарі
Дописати коментар