Як готувати Гетьманський борщ - інфографіка
Неможливо уявити собі українську кухню без ароматного, апетитного яскраво-червоного борщу.
Справжні поціновувачі цієї страви знають безліч її варіацій:
пісний з квасолею і грибами, густий м'ясний, борщ з карасями, борщ з чорносливом і з печеними перцями
Та всіх рецептів, якими багаті українські господині і не згадаєш.
Кожного разу новий інгредієнт додає борщу нового смаку.
Серпень - час, коли достигають баклажани, які чудово підходять в якості добавки до традиційного частування.
В Україні борщ називають Гетьманським, варять його на міцному бульйоні зі свинини.
Але якщо влітку вам здаються наваристі страви занадто важкими, спробуйте зварити гетьманський борщ на овочевому бульйоні.

|
Коментарі
Дописати коментар