Як готувати Гетьманський борщ - інфографіка


Як готувати Гетьманський борщ - інфографіка

Неможливо уявити собі українську кухню без ароматного, апетитного яскраво-червоного борщу.
original-1409667204 (680x409, 351Kb)
Справжні поціновувачі цієї страви знають безліч її варіацій:
пісний з квасолею і грибами, густий м'ясний, борщ з карасями, борщ з чорносливом і з печеними перцями
Гетьманський борщ з баклажанами. Рецепт
Та всіх рецептів, якими багаті українські господині і не згадаєш.
Кожного разу новий інгредієнт додає борщу нового смаку.
гифки-борщ-еда-2025952 (500x303, 400Kb)
Серпень - час, коли достигають баклажани, які чудово підходять в якості добавки до традиційного частування.
В Україні борщ називають Гетьманським, варять його на міцному бульйоні зі свинини.
Але якщо влітку вам здаються наваристі страви занадто важкими, спробуйте зварити гетьманський борщ на овочевому бульйоні.
Овощная команда картинка

Без-имени-1 (150x89, 30Kb)

 

 

Коментарі

Популярні публікації