Російські прикордонники розстріляли бойовиків, що намагалися повернутися в Росію

img


фото:itar-tass
Російські прикордонники розстріляли автомобіль з бойовиками, який намагався прорватися в Росію

Про це на брифінгу повідомив представник інформаційного центру Ради національної безпеки та оборони України, полковник Андрій Лисенко, передаєЕспресо.TV з посиланням на «РБК-Україна».
"За нашою інформацією російські прикордонники розстріляли автомобіль з терористами, які намагалися перетнути кордон з РФ. За нашою інформацією, жоден з бойовиків в живих не залишилося. Кількість убитих терористів невідома", - розповів Лисенко.
Водночас, у Держприкордонслужбі України також констатують, що російські прикордонники розстрілюють бойовиків, що покидають територію України. "Російська Федерація продовжує не виконувати угоду в частині припинення пропуску осіб та вантажів у тимчасово закритих пунктах пропуску в Луганській та Донецькій областях. Проте відмічається наступний принцип діяльності прикордонної служби Росії: бойовиків, які в'їжджають з Росії в Україну, впускають не помічаючи, а в зворотному напрямку - знищують", - зазначили у прес-службі відомства.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські прикордонники не впускають до Росії терористів, які намагаються втекти з України. 

Коментарі

Популярні публікації