Завтра - точка біфуркації.

Думки вголос на ФБ:

Ну що, шановні співвітчизники, чекаємо на наступний день, бо він ввійде в українську історію. Далі відкладати події Януковичу нікуди: пів-України вже не визнає його владу.
Воронка можливостей все звужувалась і зараз у Януковича є фактично лише два варіанта розвитку подій:
- частина фракції ПР зраджує Батю, переходить на бік опозиції і разом з нею створює нову більшість; конституція 2004 року відновлюється простим голосуванням чи спочатку поданням запиту до КС, а вже потім голосуванням. Янукович стає англійською королевою (королює, але не править), але не надовго: оголошуються президентські вибори, Кличко стає президентом і випускає Юлю на волю. Янукович, не чекаючи суду і слідства, тікає до Росії.
- зрадників у ПР виявляється відносно не багацько і Батя утримує владу. Надзвичайний стан вводиться "в окремих місцевостях", тобто в центрі Києва - на Майдані і прилеглих територіях. Надзвичайний стан цінний не своїм практичним, а своїм юридичним боком: можна задіяти армію і розстрілювати будь-кого за невиконання будь-якого наказу. Майдан спочатку оточать, потім організують блокаду, ну а вже потім будуть штурмувати. Хоча спочатку намагатимуться розколоти, запропонувавши в котрий раз посади Кличку і Яценюку. І вони, зрештою, мабуть погодяться.
Результатом штурму буде пара десятків трупів і до сотні покалічених. Підтримки режим не матиме ніде. Стихійні виступи будуть продовжуватись, їх будуть придушувати "Беркут" і "тітушки". Скоро у нас з'являться класичні терористи, що будуть вбивати представників режиму. Потім якось в один момент натовп захопить з мовчазного дозволу армії військові склади зі зброєю і переб'є до вечора і "Беркут", і Януковича.
Але все те буде потім, а завтра буде вівторок, 28 січня 2014р., день, в якому знаходиться точка біфуркації нашого життя.

Коментарі

Популярні публікації