Порошенко посоветовался с тремя экс-президентами, как прекратить войну на Донбассе | Українські Новини

Порошенко посоветовался с тремя экс-президентами, как прекратить войну на Донбассе | Українські Новини

У Порошенка криза, як свого часу у Горбачова, який любив поговорити з народом. Але народ лише знає, як НЕ ТРЕБА, бо як ТРЕБА народ знати не може, позаяк все народне знання базується на гіркому досвіді. Але народ не може  знати про те, чого ще не сталося, або  чого ще не виникло.
Дорогу до світлого майбуття має знати ПРОВІДНИК, задля чого його і обирають, за для чого він і стоїть НАД НАРОДОМ, за для чого його нарід і боляче терпить над собою, бо провідники - люди жорстокі.
Наші постмодерні часи висувають у керівництво всяку бидлоту зі свинопасів. Бо хто такі Ющенко чи Порошенко? Батько одного "пристрастився" в концтаборі до німецької кави, мабуть було за що його кавою частувати... Батько другого - радянський злодюжка з Молдови.
От і йдуть недорікуваті "у народ" з надією, що ленінська "кухарка" навчить їх керувати українською державою.
Війна на Донбасі зупиниться, коли настане наша перемога або наша капітуляція. А барига Порошенко все шукає рецепт вдалого гешефту, що зупинить війну.
Два євреї можуть домовитися між собою чи з кимось третім будь про що, якщо це не стосується самого єврейства. Бо коли стосується, то домовитися неможливо. От з Гітлером не домовилися і з Хмельницьким також. А інших великих тиранів євреї просто не знають.
І українці з Путіном не домовляться. Доведеться за Донбас і Крим воювати! Санкції від англосаксів - то дуже добре, але санкціями  окуповані території не звільняють!

Коментарі

Популярні публікації