«ЛГБТ-активистов искоренять так же, как сепаров»: интервью с Эдуардом Юрченко

«ЛГБТ-активистов искоренять так же, как сепаров»: интервью с Эдуардом Юрченко


Чиста ідеологія. В більшості питань згоден. В чому з Едуардом Юрченком погоджуватися не можна?
Не знаю, нащо пам'ятники скіфським цірям на Марсі? Адже до скіфів ми генетично ніяк не відносимось. Скіфів загнали в Крим і там вони після 4 ст. н.е. асимілювалися. На їхні землі прийшли наші предки, але ніяких скіфів там вже не було...
Україна в нинішніх кордонах ніколи не пошле космічні кораблі на Марс, бо замала для цього. І Юрченко в своєму християнському консерватизмі навіть не думає про розширення кордонів. Науковоємні розробки ніхто нам фінансувати не буде. Кондитерська ТНК зі Швейцарії (Нестле) можлива. Але авіабудівна корпорація в Швейцарії з'явитися не може. Високі технології не продають на сторону, а потягнути відповідні затрати швейцарці не в змозі. ВПК розвивається перш за все за рахунок внутрішнього ринку.  Внутрішній ринок можна збільшити лише прирощуючи територію, отой "життєвий простір", про який говорить Юрченко.
Звідси ідея великої України в кордонах Улусу Джучі. А це будівництво двоєдиної конституційної імперії з казахами під проводом монарха Чінгізида. Ніякого тобі християнського традиціоналізму, тим більше, що протестантів у нас мабуть вже більше, ніж православних. Всі будинки культури перетворилися на молільні будинки. Тут або тенгріанство, або релігія відділена від держави... Ну і расова чистота. В Ак-орді - європеоїди, в Кок-орді - монголоїди. Ідеологія - кипчакізм (вища стадія українського націоналізму), казахського націоналізму - також.
Але наші кораблі до Марсу долетять!

Коментарі

Популярні публікації