Відповідь Павлу Горбаню.

Відповідь Павлу Горбаню.
1. Про гроші Байдена. Є суть справи, а є її юридичний бік. От з юридичного боку фірма може платити своїм менеджерам будь-яку космічну зарплату. Це законом не забороняється. Як, власне, і купувати/продавати товари. Вже не пам'ятаю, іспанська чи португальська компартія фінансувалася з боку СРСР через закупку томатної пасти за цінами вище ринкових. "Дельта" осідала на рахунках компартії через абсолютно легальні пожертвування з боку фірми-експортера. Всі все знали, але формально законодавство не порушується. 
2. По Фірташу. Формальний привід, що його американці взяли за жабри, - дача хабара якомусь індусу в доларах США. Якби індус брав рупіями, дану статтю не можна було б застосувати. Фірташ американцям потрібен передовсім, як джерело інформації, передовсім про Росію і Путіна. Ось чому його кілька років підряд ніяк не можуть депортувати. Але коли Путін помре, можуть депортувати, як відпрацьований матеріал. Схоже, що Ви серйозно вірите у верховенство права... Якась маленька Австрія протистоїть супердержаві! Та Фірташ вже через 24 години хавав би баланду в американській тюрмі, якби був комусь потрібен... Або шандарахнули б по ньому ракетою, як по бен Ладену. 
3. Про "логіку розвитку політичного співіснування держав Світу". Логіка тут є, але вона зовсім інша, ніж Ви думаєте. Мета США не знищення Росії руками України, а переорієнтація Росії на співробітництво з США і на протистояння з Китаєм. Україна тут лише один з чинників. Тому і фінансується Україна по залишковому принципу. І до наших олігархів у американців діла нема. Сучасна Україна не є аналогом Японії і Кореї часів "холодної війни". Тому в наше відродження Америка вкладатися не буде. 
4. Про наше відродження. Ніхто за нас, українців, нічого робити не буде. Надія на молоде покоління. Ми - великі і нас бояться!

Коментарі

Популярні публікації