Россия - история преступлений против человечества

Россия - история преступлений против человечества

В СРСР це було страшною таємницею. Сам факт закупівлі в США та Німеччині устаткування для індустріалізації ніколи таємницею не було. Як офіційно визнавалася участь в індустріалізації іноземних спеціалістів. Таємниця - конкретика!
Радянські люди не повинні були знати, що радянський танк Т-26 - то "Віккерс шеститонний", а трактор "Сталинец" - то Катерпіллер. Манштейн в своїх мемуарах називає танк Т-34 - "Крісті", бо цей танк мав підвіску, винайдену американським інженером Крісті. Але радянські люди повинні були думати, що "найкращий танк Другої світової війни" (насправді - не найкращий), - плід генію виключно радянських конструкторів і інженерів.
Офіцери Радянської армії після 1943р. їздили в основному на "віллісах", міномети буксирувалися "доджами 3/4", а "катюші" були в основному на шасі "студебеккерів", але цензура пропускала лише ті кадри кінохроніки, де автотранспорт був радянського виробництва.
Радянські ідеологи обстоювали таємницю соціалістичного первородства. А "первородства" насправді ніякого не було. Соціалізм спроектовано не Марксом-Леніним-Сталіним, а Альбертом Каном! І це страшна радянська таємниця!

Коментарі

Популярні публікації