ЯК ЗРОБИТИ, ЩОБ ГАСТАРБАЙТЕРИ НЕ ЇЗДИЛИ ДО МОСКВИ


Кирило питає: як мотивувати солдатів у бліндажі, які підв'язують до стелі пакет з червоною рибою, щоб миші не з'їли, які (солдати) отримують 8 тис. грн, тоді як гастарбайтером у Москві можна заробити 50 тис.? Відповідей у мене є навіть кілька, але вони не сподобаються Кирилу. Починаючи від того, що німці у ДСВ ховали сало у патронташ до кулемету МГ і закінчуючи тим, що проблеми, яку він підняв, немає взагалі.
Отже, світ не чорнобілий (ми і вони), а грає всіма кольорами гейського прапору.
1. Хто пішов до української армії, той, як правило, не поїде гастарбайтером до Москви. Одні тому, що націоналісти, інші - що не годяться в гастарбайтери, треті (після АТО), що їх посадять, як карателів до російської в'язниці.
2. Паралельні прямі не перетинаються в геометрії Евкліда, але перетинаються в геометрії Лобачевського. Війни, як такої, зараз нема, а є конфлікт низької інтенсивності за західною класифікацією. Сидіння в окопах вимотує будь-яку армію, бо армія створена для війни.
Чи можна звести до нуля потік гастарбайтерів до Росії? Можна! Навіть при повністю відкритому кордоні... Поділюся досвідом НКВД. В 1942 році під Сталінградом (до котла) червоноармійці не хотіли воювати за Родіну і Сталіна, тому переходили на бік Вермахту. "Асобиє атдєли" формували групи з комсомольців, що імітували перекинчиків. Вони з піднятими руками наближалися до німців на кидок гранати і закидали гранатами довірливих фріців. Потім фріци всіх перекинчиків зустрічали вогнем кулемета!
Російське суспільство ідеологізоване і просякнуте пропагандою. Варто тільки влаштувати в Москві кілька терактів з явним українським слідом (це елементарно, враховуючи насиченість наших спецслужб російською агентурою), як на гастарбайтерів з України почнеться таке полювання на відьом (!!!), попри економічну доцільність гастарбайтерів. Треба лише мати політичну волю!
Поки є надія на миротворців на Донбасі, тобто що Путіна дотиснуть санкціями, теракти влаштовувати не варто. Якщо ж з миротворців нічого не вийде, от тоді почнемо і в Москві, і в Криму.
Тоді вже Ані Лорак не поїде до Москви за "Золотим грамофоном" та й Усік теж. Але для цього потрібен інший Верховний головнокомандувач.
В Криму цілком реально розпалити "пламя народной войны", позаяк бити окупанти будуть по невинним людям. Цинічно? А лише так виграють війни!
В терактах загинуть мокшанські діточки, я з яких могли б вирости нові Пушкіни і Лєрмонтови? Так, обов'язково загинуть! Але вам треба думати про своїх діточок, які будуть вбиті отими мокшанцями, що підростуть і стануть солдатами!

Коментарі

Популярні публікації