Захід нам «допоможе».

Захід нам «допоможе».
Що таке 2 млн. заробітчан для економіки Польщі? На «виробництво» одного заробітчанина в ЕС потрібно витратити 0,5-1 млн. Евро і 20-25 років часу. 
Щоб народити, виростити, вивчити, підготувати до участі в соціально-економічних стосунках одну людину в Україні, звісно, потрібно менше грошей, але для Польщі і краін Західної Европи від цього не легше. А з урахуванням того, що країни ЕС можуть зняти з себе соціальні зобов‘язання перед заробітчанами, оскільки такі зобов‘язання виникають тільки перед громадянами їх країн, то...
Підрахуємо обсяг прихованих інвестицій, які зробила Україна в країни ЕС, шляхом надання 5-7 млн. заробітчан: 
5-7 млн. x 0,5-1 млн. Евро = 2,5 - 7 трильйонів Евро. 
Це без урахування обсягу інвестицій у формі грошових коштів, вкрадених у украінців олігархами і вкладених в Европі у нерухомість та предмети розкоші...

А тепер самі подумайте наскільки, насправді, ЕС потрібна Україна зі зростаючою економікою, в яку йдуть інвестиціі і їдуть жити і працювати люди? 
Режим олігархату твердо тримає Украіну на рівні розвитку часів сердньовічного феоділізму і це є проблемою виключно самих українців, а не Европи. Чим раніше українці це зрозуміють, тим більше шансів, що вони зможуть вирішити цю проблему. Зрозуміло, що одним з перших кроків з феодалізму має бути нормальна буржуазна революція, яка приведе у Парламент абсолютно інших людей які будуть битись в парламенті за інтереси буржуазії - середнього класу, обмеживши апетити феодальних кланів і іх мнополій. Олігархи, найбільш розумні з них, мають погодитись з такими обмеженнями, отримавши підтримку цілоі европейської краіни на зовнішніх ринках і збільшення своіх доходів з ринків внутрішніх за рахунок зростання купівельноі спроможності громадян України та потоку туристів. 
Звісно, що головним супротивником буржуазної революції в Україні є феодально-ординський режим ФСБ в Росії. Вся агентура і всі пропагандистські ресурси РФ працюють на недопущення такого сценарію вже більше п‘ятнадцяти років поспіль. Всіх «українських» олігархів Кремль тримає в жорстких лещатах, щоб вони не посміли і думати про можливість порятунку України від скочування в хаос і розвал. 
Думайте, українці, думайте... і дивіться за руками власників телеканалів....

Коментарі

Популярні публікації