Червона риба по-домашньому



Цей рецепт простий, що лише підкреслює його цінність. Швидко, зручно, дешевше, ніж магазинний аналог. Ви ж знаєте, я побував на багатьох рибзаводах, бачив, як там відбувається засолка охолодженої лососини. На домашній кухні все схоже, лише у зменшеному масштабі. І горілкою на риббазі ніхто продукт не скроплює, а от кума Віка це робить сама і мене навчила. Тепер запозичені таємниці розкажу-покажу вам і я у компанії з мудрою Татусею Бо. 

Інгредієнти:
Риба родини лососевих охолоджена – 500 г
Сіль – 2 ст. ложки
Цукор – 1 ст. ложка
Горілка – 1 ст. ложка

►Стежити за мною у соціальній мережі легко:
https://www.facebook.com/nejnich

►Купити мою книжку можна тут: 
http://starylev.com.ua/smachna-krayina

►Стежити за мною у соціальній мережі легко:
https://www.facebook.com/nejnich

►Купити мою книжку можна тут: 
http://starylev.com.ua/smachna-krayina

Коментарі

Популярні публікації