Феменші до Білорусі вже не поїдуть...




Наші браві ексгебіціоністки кому тільки не показували свої цицьки в Україні і Європі. Ці курви навіть Папі намагались показати свій целюліт.
Але на всяку піхву знайдеться болт з лівою різьбою. От вчора помандрували "борці за демократію" до Білорусі. І давай там на "паперті" КГБ Білорусі у Менську показувати цицьки і скандувати "Живє Бєларусь!". Але Білорусь не Італія, а Лукашенко - не Берлусконі. Місцеві кагебісти похватали дівчат і десь їх возили цілу ніч. Найбільше повезло операторці, вона знайшлась аж у Вільнюсі. Отакий у Європі міцний кордон!
А з власне напівголими феменшами кагебісти жартували цілу ніч, обливали олією, за відсутності смоли і пір'я, та грозилися їх підпалити. Звісно ж, не підпалили. І навіть не били. Але відвезли з Менська до якогось села аж у Гомельській області і там кинули їх в лісі. Але ліс, певно, не великий. Отже "кровосісі" вийшли до села, там їх обігріли і вони перш за все зв'язались з українським консулом у Менську. Той, звісно, обіцяв приїхати і, мабуть, приїхав. Нижче репортажі про ці події.
Не скоро тепер феменшам захочеться їздити у Бєларусь. Ну а щодо тоталітарного КДБ, то не таке воно й тоталітарне, як про нього пишуть. Були б там специ, тихо зняли б дівчаток з поїзда, як Мосад палестинця Абу Сісі, а далі, хоч в ліс, хоч в Вільнюс, хоч в бордель. Алиж няма у Бацькі Масаду!

По темі:
http://gazeta.ua/articles/np/_divchat-z ... iki/415203
http://gazeta.ua/articles/np/415137/3



_______________

Коментарі

Популярні публікації