Як нас можна відстежити...





gemius.pl


Шановний (-на) користувач Інтернету!

Нещодавно Ви взяли участь в невеликому опитуванні, що проводить агентство онлайн-досліджень Gemius S.A. Ми хочемо від щирого серця подякувати Вам за це. 

Тепер ми з радістю запрошуємо Вас стати членом нашої постійної загальнонаціональної Інтернет-панелі, метою якої є збір інформації про користування Інтернетом в Україні! 

Участь у цій частині дослідження вимагає установки на комп'ютер невеликої програми, яка реєструє всі відвідувані Вами сайти під час використання Інтернету. 

Час від часу ми проводимо конкурси / розіграші призів серед користувачів, які встановили програму. Для цього ми хотіли б запросити Вас взяти участь у загальнонаціональному дослідженні Інтернету, що проводиться з метою визначення звичок користувачів інтернету в Україні. 

Кінцевий результат дослідження не буде безпосередньо включати інформацію щодо того, яким чином Ви користуєтесь Інтернетом. Інформація про те, яким чином Ви користуєтеся Інтернетом буде використана тільки в анонімній загальній статистиці, наприклад, скільки жінок у віці 15-24 років відвідали даний сайт. 
Через декілька секунд Ви побачите інсталяційне вікно з програмою netPanel. Вона інсталюється тільки після того, як Ви прочитаєте і приймете ліцензійну угоду (в інсталяційному вікні), натиснувши на кнопку «Так, я приймаю». 

Якщо інсталяційне вікно не з'явилося, скористайтеся, будь-ласка, цим лінком: Скачати програму netPanel (npinstall.exe – ok. 1MB) 

Як інсталювати програму netPanel:

  1. Завантажте інсталяційний файл на диск

  2. Запустіть інсталяцію подвійним кліком на інсталяційному файлі (npinstall.exe)

  3. Програма буде підказувати Вам під час процесу інсталяції

Додаткова інформація про програму netPanel: Ліцензія програми netPanel 

Програма netPanel була успішно протестована:

  • Вона безпечна, не уповільнює роботу Вашого комп'ютера і зв'язку з Інтернетом

  • Вона не підвищує споживання Інтернету (за винятком GPRS і модемного з'єднання)

Метою дослідження є збір інформації про Інтернет-користувачів. Ми здійснюємо його, запрошуючи Вас й інших Інтернет-користувачів приєднатися до загальнонаціональної панелі. Ви можете приєднатися, інсталювавши програму netPanel на Вашому комп'ютері. 
Встановлюючи програму на своєму комп'ютері, Ви одночасно погоджуєтесь взяти участь у дослідженні. У випадку, якщо Ви передумаєте, завжди існує можливість припинити участь у дослідженні. У такому випадку необхідно буде деінсталювати програму. 
Якщо Ви хочете детальніше ознайомитися з дослідженням, натисніть сюди 

Для отримання додаткової інформації про конкурси та розіграші призів натисніть сюди




Коментарі

Популярні публікації