Очень красная «десятка» / Статьи / Пётр и Мазепа

Очень красная «десятка» / Статьи / Пётр и Мазепа:


Вердикт: Юра Гудименко написав лапідарну статтю про об'єднання в стилі "наївного порохоботства". Ну, треба об'єднуватися, і не навколо Юлі Тимошенко, Олега Ляшка чи навіть Арсенія Яценюка... Ну, ви ж знаєте, навколо кого треба об'єднуватися...
Українці - пасіонарна нація! Те, що одні Визвольні змагання не вдалися, нічого не значить, якщо нація змоглася і на Другі, і на Треті. Боротьба за незалежність - явище ірраціональне. Боротьба ведеться за кінцеву мету і не залежить від кількості жертв чи реальності тактичних можливостей. Егрегор нації - напіврозумне утворення, він має мету, але не може мислити раціонально, а тому не економить людські життя. Хоча смерть нації - це і його смерть. Але на відміну від нас, егрегор смерті не боїться.
Чи треба об'єднуватися українцям? Роман Шухевич вирішив це питання раз і назавжди: не треба!
А як же тоді об'єднання перед зовнішнім ворогом? Адже по одинці загинемо... Зовнішній ворог нікуди від нас не втече, але для перемоги над ним ми повинні знищити ворога внутрішнього. Інакше перемоги все одно не бачити, позаяк ворог внутрішній і ворог зовнішній обов'язково об'єднаються проти нас, українців.

Те ж саме, але на конкретних прикладах ДСВ. Провід ОУН зробив висновки з невдач перших Визвольних змагань. У других Визвольних змаганнях вже не було ні анархістів, ні отаманщини. Але спочатку "отаманщина" все ж була. Коли почала створюватися УПА ОУН(б), то всім отаманам робилася пропозиція влитися до її лав. В разі відмови СБ ОУН(б) просто фізично ліквідовувала отаманів. Це ж правило діяло і відносно формувань ОУН(м).
Аналогічно діяв і Чінгісхан за сім століть до Шухевича. Батирів і нойонів, як правило страчували, а прості нукери вливалися до армії Повелителя Всесвіту. 
Євреї, як етнос і релігійна група, лишились в історії тільки тому, що під час повстання братів Маккавеїв всі відступники, включно з представниками змішаних шлюбів, були вирізані.

Спочатку знищується внутрішній ворог і тільки потому - зовнішній. А то сьогодні у всьому винні блокадники на чолі з Садовим і Парасюком, а потім наш Петя сам очолює блокаду. Але завтра Садовий з Парасюком все одно лишаються винними.

Коментарі

Популярні публікації