Янукович профінансує виборчу кампанію Ющенка?

16.03.2012 20:46
    Янукович профінансує виборчу кампанію Ющенка?


Віктор Янукович буде брати безпосередню участь у фінансуванні виборчої кампанії екс-президента України Віктора Ющенка на майбутніх виборах в Раду.

Про це заявив лідер Громадянського об'єднання "Новий Київ", координатор руху "Звільни Україну" Зорян Шкіряк.

"Ні для кого не секрет, що Ющенко був активним, хоча і латентним, членом виборчого штабу Януковича під час останніх президентських виборів. Він доклав максимум зусиль для того, щоб в Україні перемогла диктатура. Безумовно, Янукович зобов'язаний Ющенку своїм президентським постом і зробить все можливе, щоб його "подільник" пройшов до парламенту. З 2005 року їм завжди було комфортно разом", - стверджує Шкіряк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко відзначав День Соборності разом з Януковичем, бо живе не "по понятіям"

За його словами, Ющенко буде поставлена ​​задача відтягнути по максимуму "помаранчевий" електорат від об'єднаної опозиції.

Політик упевнений, що зібравши під свої знамена "вчорашніх демократів", а нині дрібні маргінальні партії під егідою правих сил, Ющенко, поряд з Королівською, Ляшко та іншими, буде реалізовувати сценарій Януковича по розколу об'єднаної опозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович хоче відокремитися від Ющенка – експерт

На думку Шкіряка, кошти на це будуть виділятися за особистою вказівкою Януковича.

"Думаю, що Віктору Андрійовичу було б логічно увійти в єдиний список "регіоналів" і продовжити свою політичну кар'єру поруч з зі своїм політичним партнером Януковичем. Так буде чесно по відношенню, в першу чергу, до людей", - додав лідер "Нового Києва".



Коментарі

Популярні публікації