Як ріжуть свиней в Україні і в Росії

Як москалики свиню розбирають:



Український спосіб розбирання свині:

Особливості:
В Україні свиню ріжуть поклавши її на спину, ратицями до верху, а не на боці, як у Росії. Причина в тому, що треба зібрати кров. ЇЇ вичерпують кружкою з грудної клітки. Частина крові (невелика) повинна витекти, бо інакше в капілярах у салі може лишитися  кров, а сало повинне бути "біле".
Ше одна особливість - російська свиня (перше відео) практично не має сала. В Росії його не так люблять, як у нас.

Ось ще одне відео на цю ж тему:



А от відео як різати свиню без помічників. З помічниками задні ноги свині зв'язують, свиню перевертають на спину і так ріжуть.

Те ж саме, але в Брянській області. Свиня вмирає від втрати крові, бо зарізать в серце хлопці не зуміли. Ніж закороткий, та й різали не в серце (зліва), а десь посередині.



Для порівняння. Так вбивають, точніше глушать током, свиней в Німеччині:

А так у нас в Дніпропетровську:


І насамкінець, гумор: Як москалики свиню ловили.

Коментарі

Популярні публікації