На жертву сина регіонала Ландіка завели справу

10.04.2013

Марію Коршунову, яка була постраждалою у справі про хуліганство з боку депутата Луганської міськради Романа Ландіка, підозрюють у завданні йому тілесних ушкоджень. Як повідомила речниця обласного управління МВС Тетяна Погукай, у цій справі нині триває розслідування.

За даними Погукай, 12 грудня 2012 року Ленінський райвідділ міліції, що у Луганську, відкрив провадження за заявою Романа Ландіка за фактом завдання йому тілесних ушкоджень Марією Коршуновою.

Інформацію про відкриття кримінального провадження щодо Коршунової підтвердив її адвокат Володимир Раков. Він розповів, що спроба порушити питання про побиття Коршуновою Ландіка була ще у процесі розгляду його справи про хуліганство, однак тоді суд відмовив депутатові у відкритті такого провадження.

19 січня 2012 року Ленінський районний суд Луганська засудив Ландіка до трьох років позбавлення волі з відстрочкою на два роки за побиття Коршунової, що сталося 4 липня 2011 року. Його звільнили з-під варти в залі суду.

Романа Ландіка зобов’язали відшкодувати судові витрати, а на час виконання вироку йому заборонено залишати межі України.

27 червня Апеляційний суд Луганської області залишив у силі вирок суду.

Роман Ландік є сином народного депутата від Партії регіонів (шостого скликання) Володимира Ландіка.

Радіо Свобода © 2013 RFE/RL, Inc. | Всі права застережені.

Коментарі

Популярні публікації