Фонд Вікторії Тігіпко інвестує $3 000 000 в український стартап “ПоСкигли”


Опубліковано 

Вікторія Тігіпко
Фонд Вікторії Тігіпко TA Ventures інвестує в стартап “ПоСкигли” $3 000 000. “ПоСкигли” – це веб-сервіс із соціальними функціями, який дозволяє українцям висловити своє невдоволення, поскаржитись на долю, пожаліти інших та, головне, отримати популярні причини для скиглення. Вперше сервіс було представлено у жовтні минулого року на IDCEE в Києві, повідомляє Watcher.

На перший погляд ідея здається абсурдною. Та зважаючи на нашу ментальність, вона справді актуальна для України. Тому у нашого сервісу хороші перспективи, і я радий, що це побачили в TA Ventures, – розповідає автор ідеї та керівник проекту Юрко Йваськевичус з Івано-Франківська, - Українці постійно скиглять, на щось скаржаться, вічно їм щось не подобається. У теплу погоду замість того, щоб радіти сонцю, вони скиглять, що їм спекотно. В дощову погоду скиглять, що немає сонця. А ще є погана влада, погані бізнесмени, погані сусіди, які не дають спокійно жити нашим співвітчизникам.
За словами стартапера, крім очевидної задачі “вислуховування” скиглення, сервіс має на меті розширення світогляду його користувачів. Зокрема, люди дізнаватимуться нові для себе причини для скиглення.
Також планується запустити соціальну кнопку “Я скиглю”, яку можна буде вставляти на сторонні сайти. Наразі йдуть переговори щодо встановлення кнопки на сайті ТСН.ua.
Співавтором назви стартапу “ПоСкигли” Йваськевичус вважає невтомного борця зі скигленням Миколу Азарова. Частина інвестованих коштів, за словами стартапера, піде на всеукраїнську рекламну кампанію “Не треба скиглити“.
Іван Криволапко спеціально для UaReview

Коментарі

Популярні публікації