Газета Сегодня пише, що знайшла місце, де переховувався Мазурок


Сьогодні, 09:30     

Газета Сегодня пише, що знайшла місце, де переховувався МазурокМісцеві жителі вважають, що тут жив Мазурок
Фото С.Гальченко, Сегодня
Підозрюваний у вбивстві охоронців в ТРЦ Караван Ярослав Мазурок, тіло якого було знайдено в лісі біля станції метро Сирець, за даними ЗМІ, переховувався в недобудованому будинку, пише газета  Сегодня.
Члени гаражного кооперативу вказали на занедбану недобудову за 200 метрів від місця загибелі.
"Охорони немає, є підвали. Нещодавно бачили, як там хтось ходив. Не виключено, що він жив там. У нас в гаражах його точно не було - побачили б і здали", - заявив один із працівників гаражного кооперативу.
Як пише газета, в першому двоповерховому будинку підвал і поверхи залиті дощовою водою, а слідів людського проживання немає. У другому, чотириповерховому, в темному підвалі в одній із кімнат журналісти виявили матрац, ковдру і подушку.
"Видно, що там недавно хтось спав. Зовсім поруч під нахиленим широким деревом - теж матрац, а навколо гори харчового сміття, пивні пляшки. Щоправда, слідчі не захотіли говорити, чи було це місцеперебування Мазурка, сказавши лише, що в середу собаки прочесали всю територію, але на слід не вийшли", - пише газета.
У міліції також заявили, що в кишенях загиблого, крім паспорта на ім'я Ярослава Мазурка, також знайшли техпаспорт на мотоцикл Ява, права та ідентифікаційний код. За словами джерела у МВС, постріл у скроню був наскрізний, а на користь версії про самогубство свідчать кілька фактів: сліди пороху в районі скроні і на руках, обпалені речі.
Крім того, газета пише, що поблизу місця загибелі Мазурка, коли міліція почала прочісувати район, то за залізничним полотном, біля озера, виявили ще один труп чоловіка.
"Труп давній, рідні почали шукати цю людину на початку року, тому ніякого зв'язку із Мазурком ми не бачимо", - зазначило джерело у МВС. У той же час місцеві жителі міліції не вірять. За їх словами, трупа раніше не було, і Мазурок міг його вбити.
За матерiалами: Сегодня

Коментарі

Популярні публікації