Дружина Мазурка побачила в морзі загримоване тіло чоловіка


Україна, Київ, Сьогодні, 09:47

Але місце у скроні, куди потрапила куля, від неї приховали.

Людмила Мазурок
David Chambon
Дружина Мазурка побачила загримоване тіло чоловіка
Обличчя Ярослава Мазурка загримували перед упізнанням.
Про це розповіла співробітниця по роботі Людмили Мазурок, яка була присутня з нею на впізнанні, повідомляє газета ВВС.
"Людмила сама попросила мене бути з нею під час впізнання тому, що одна вона б цього просто не винесла", - повідомила свідок.
"Перше, що відразу впало в око, так це те, що обличчя Ярослава було загримоване. Так, було видно дво-триденну щетину, нігті на руках і ногах були чистими і акуратно обрізаними, обличчя спокійне. Дивно, що людина, яка, за версією правоохоронців, більше місяця ховалася в гаражах, виглядала так охайно. Голова Ярослава і ліва скроня були ретельно закриті простирадлом, тож побачити отвір, де пройшла куля, було неможливо. Одяг, в якому знайшли Ярослава, нам так і не показали", - сказала вона.
Жінка також зазначила, що, за словами Людмили, у Ярослава був шрам на руці і родима пляма на внутрішній частині стегна. І коли почали оглядати тіло, то всі ці особливі прикмети підтвердилися.
Але навіть після цього Людмила до останнього відмовлялася повірити в те, що це її чоловік і вже тим більше в те, що він міг зробити всі ці злочини.
Нагадаємо, тіло чоловіка з паспортом Ярослава Мазурка було знайдене 7 листопада в Києві. Повідомлялося, що він помер від вогнепального поранення, попередня версія загибелі -самогубство.
Після впізнання тіла чоловіка, Людмила Мазурок спочатку сильно плакала і билася в істериці. Вона впізнала свого чоловіка Ярослава в чоловікові, якого знайшли застреленим у лісопосадці біля Сирецького парку в Києві. Вона хоче, щоб Ярослава поховали в Києві.
Крім того, як повідомили деякі ЗМІ, кулю на місці самогубства правоохоронці так і не знайшли.

Коментарі

Популярні публікації