Мазурок міг довго жити із бомжами в лісі


Україна, Київ, 8 листопада, 07:36

У районі є метро, ліс, електричка.

Ярослав Мазурок
прес-служба МВС
Ярослав Мазурок міг жити з бездомними
Тіло, яке, можливо, належить підозрюваному в убивстві трьох охоронців, Ярослава Мазурка було виявлено без ознак переслідування.
Як повідомив "Комсомольской правде в Украине" один із співробітників міліції, правоохоронці розглядають лише версію самогубства.
"Видно, давно бігав: щетина, дві пари штанів. Очевидно, боявся замерзнути. Може, де переховувався в лісі або найближчих будинках. Набридло бігати - ось і застрелився. Труп близько 9 ранку знайшов місцевий житель, який вигулював собаку", - сказав співробітник МВС.
Місце, де виявили тіло "караванського стрілка", відмінне, щоб сховатися. Це Сирець - житлові будинки і поруч густий ліс, яри.
Як розповідають місцеві жителі, у цьому районі з одного боку є ліс, а з іншого, якщо оселитися на околиці, то через три хвилини ти вже на станції метро, ще через три - виходиш до платформи електрички.
"Прямо під носом - приватний сектор, там городи, капуста ось зростає. До речі, пропадала останнім часом. Ми нарікали на бездомних. Вони живуть у лісі, палять багаття. Може, Мазурок з ними здружився? І капустою, виявляється, ми його підгодовували", - зазначив місцевий житель.
При цьому, рідні Мазурка ані на місці пригоди, ані в морзі так і не з'являлися.
Нагадаємо, вчора в Києві було виявлено тіло чоловіка, схожого на Мазурка. Убитий вистрілив собі в скроню з пістолета, а в кишені був паспорт на ім'я Ярослава Мазурка.

Коментарі

Популярні публікації